ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Ο Ζανγκ δεν δίνει 10 εκατ. ευρώ για τον δανεισμό του Λουκάκου

Ο Λουκάκου πανηγυρίζει γκολ του στο Τσέλσι - Παλμέιρας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Ο Λουκάκου πανηγυρίζει γκολ του στο Τσέλσι - Παλμέιρας 2022 AP PHOTO/HASSAN AMMAR

Ο Ρομέλου Λουκάκου βρίσκεται ακόμα μακριά από την Ίντερ, αφού σύμφωνα με το Sky Sports, ο πρόεδρος της ομάδας, Στίβεν Ζανγκ, δεν δέχεται να δώσει τα 10 εκατ. ευρώ που ζητά η Τσέλσι.

Ο πρόεδρος της Ίντερ, Στίβεν Ζανγκ, δεν ανάβει το "πράσινο" φως για την απόκτηση του Ρομέλου Λουκάκου, καθώς αρνείται να δώσει το ποσό που αξιώνει η Τσέλσι για τον Βέλγο διεθνή.

Οι "μπλε" αξιώνουν 10.000.000 ευρώ για το μονοετή δανεισμό του 29χρονου επιθετικού συν μπόνους που σχετίζονται με την κατάκτηση τροπαίων από πλευράς "νερατζούρι".

Από την άλλη η αρχική πρόταση των Ιταλών ανερχόταν στα 5.000.000 ευρώ συν μπόνους, η οποία ασφαλώς και απορρίφθηκε από τη διοίκηση της Τσέλσι. Παρότι αρχικά φαινόταν πως ήταν θετικοί στην αντιπρόταση, τελικά σύμφωνα με το Sky Sports ο ισχυρός άνδρας της ομάδας δεν είναι πρόθυμος να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των Άγγλων.

Από τη μεριά του προσπαθεί να πιέσει με αυτό τον τρόπο τους Λονδρέζους, ώστε να ρίξουν το αρχικό ποσό.

Ο Λουκάκου είχε αποκτηθεί από την Ίντερ το καλοκαίρι του 2019, κοστίζοντας 80.000.000. Δύο χρόνια και 64 γκολ σε 95 αγώνες αργότερα, ο Λουκάκου είχε οδηγήσει την ομάδα στην επιστροφή στους τίτλους.

Τα οικονομικά προβλήματά της τον έβγαλαν στο "σφυρί" και για 113.000.000 κατέληξε στην Τσέλσι, όπου δεν βρήκε ποτέ τα πατήματά του, με συνέπεια να θεωρείται πλέον "ξένο σώμα".

TAGS ΙΝΤΕΡ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ