ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Ίντερ: Ο Βιδάλ συμφώνησε με τη Φλαμένγκο και φεύγει για Βραζιλία

Ο Αρτούρο Βιδάλ με τη φανέλα της Ίντερ σε ματς του Champions League κόντρα στην Λίβερπουλ | 8 Μαρτίου 2022
Ο Αρτούρο Βιδάλ με τη φανέλα της Ίντερ σε ματς του Champions League κόντρα στην Λίβερπουλ | 8 Μαρτίου 2022 @2022 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Αρτούρο Βιδάλ συμφώνησε στους όρους με τη Φλαμένγκο και θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2023, σύμφωνα με τον ρεπόρτερ Μπέντζαμιν Μπακ. Ο 35χρονος Χιλιανός αναμένεται στο Ρίο την επόμενη εβδομάδα.

Ο Αρτούρο Βιδάλ μοιάζει μετέωρος στην Ίντερ και όπως όλα δείχνουν δεν θα διανύσει στο Μιλάνο τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Σύμφωνα μάλιστα με τον δημοσιογράφο Μπέντζαμιν Μπακ, ο 35χρονος Χιλιανός συμφώνησε στους όρους με τη Φλαμένγκο και είναι έτοιμος να μετακομίσει και να συνεχίσει την καριέρα του στη Βραζιλία.

Το νέο συμβόλαιο του έμπειρου μέσου θα έχει διάρκεια 1,5 χρόνο, δηλαδή μέχρι τον Δεκέμβριο του 2023. Ο Βιδάλ μετακόμισε ως ελεύθερος στους "νερατζούρι" από την Μπαρτσελόνα τον Σεπτέμβριο του 2020.

Αυτή τη διετία (2020-22) αγωνίστηκε σε 70 ματς με την Ίντερ, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ και μοιράζοντας έξι ασίστ, ενώ πανηγύρισε ένα πρωτάθλημα, ένα Κύπελλο και ένα Σούπερ Καπ.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΝΤΕΡ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ