ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Ο Μαρότα άφησε ανοιχτό παράθυρο για επιστροφή του Ονάνα και μαρτύρησε το παράπονό του για τον Χάλαντ

Ο CEO της Ίντερ, Μπέπε Μαρότα
Ο CEO της Ίντερ, Μπέπε Μαρότα @2020 POOL PHOTO VIA AP IMAGES

Ο Μπέπε Μαρότα δεν απέκλεισε ενδεχόμενο επιστροφής του Αντρέ Ονανά στην Ίντερ με δεδομένο πως αντιμετωπίζει μεγάλες δυσκολίες τους πρώτους μήνες παραμονής του στο "Ολντ Τράφορντ" ενώ δεν έκρυψε πως τον στεναχωρεί που δεν μπόρεσε να αρπάξει σε νεαρή ηλικία τον Έρλινγκ Χάλαντ.

Ο Αντρέ Ονανά έβγαλε μάτια την περασμένη αγωνιστική σεζόν με τη φανέλα της Ίντερ με την οποία αγωνίστηκε μάλιστα στον τελικό του Champions League απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι (ήταν ο γκολκίπερ με τις περισσότερες επεμβάσεις), όμως φέτος τα πράγματα εξελίσσονται εντελώς διαφορετικά.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε σχεδόν 55 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι ώστε να πάρει τη θέση του Νταβίντ ντε Χέα κάτω από τα γκολπόστ, όμως ο 27χρονος Καμερουνέζος τερματοφύλακας αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα προσαρμογής στο πρώτο διάστημα (12 γκολ παθητικό στα πρώτα οκτώ παιχνίδια πρωταθλήματος) και πολλοί κάνουν λόγο από τώρα για μία μεταγραφή που δεν πέτυχε για τους κόκκινους διαβόλους.

Μάλιστα, κάποιοι έφτασαν στο σημείο να μιλούν για ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ίντερ, με τον Μπέπε Μαρότα να δέχεται σχετική ερώτηση και να αφήνει ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο.

"Δεν μπορώ να προβλέψω το μέλλον αλλά στο ποδόσφαιρο μπορούν να συμβούν τα πάντα. Το σίγουρο έιναι πως μαζί με τον Ονανά γράψαμε ένα σπουδαίο κεφάλαιο στην ιστορία της Ίντερ.

Επίσης, ήταν πολύ πετυχημένο το deal που κάναμε αφού πήραμε έναν παίκτη ελεύθερο και τον δώσαμε παίρνοντας αρκετά χρήματα", τόνισε στην "Gazzetta dello SPORT" ο CEO των νερατζούρι, ενώ για την περίπτωση του Χάλαντ πρόσθεσε:

"Η απογοήτευσή μου είναι πως όταν ήμουν στην Γιουβέντους δεν πήραμε τον Χάλαντ που αγωνιζόταν εκείνη την περίοδο στην Μόλντε. Για οικονομικούς λόγους δεν μπορούσαμε να κάνουμε εκείνη τη μεταγραφή.

Στη δική μου καριέρα έχω να παρουσιάσω αρκετούς παίκτες που ήρθαν ως ελεύθεροι και που ανέβασαν την αξία τους".

TAGS ΙΝΤΕΡ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ