ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Ο Λαουτάρο ξεπέρασε τον Ικάρντι και ισοφάρισε ρεκόρ του θρυλικού Μεάτσα

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Ίντερ κόντρα στην Σαλερνιτάνα | 16 Φεβρουαρίου 2024
Ο Λαουτάρο Μαρτίνες πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Ίντερ κόντρα στην Σαλερνιτάνα | 16 Φεβρουαρίου 2024 @2024 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Το γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες κόντρα στην Σαλερνιτάνα ήταν ιδιαίτερο, με τον Αργεντινό στράικερ να ανεβαίνει στην 8η θέση των σκόρερ όλων των εποχών της Ίντερ αφήνοντας πίσω του τον Ικάρντι και να ισοφαρίζει ένα ασύλληπτο ρεκόρ του Μεάτσα.

Η Ίντερ έκανε πάρτι το βράδυ της Παρασκευής (16/02) διαλύοντας με 4-0 την Σαλερνιτάνα έχοντας μεταξύ των πρωταγωνιστών τον Λαουτάρο Μαρτίνες. Ο Αργεντινός παγκόσμιος πρωταθλητής βρήκε δίχτυα στο 19ο λεπτό και έφτασε τα 20 γκολ στη φετινή Serie A όπου ηγείται της κούρσας των σκόρερ (20 γκολ έχει όλη η Σαλερνιτάνα), με το τέρμα μάλιστα που πέτυχε απέναντι στην ομάδα των Πασαλίδη και Μανωλά να είναι συλλεκτικό.

Και αυτό γιατί έφτασε τα 125 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Ίντερ (τα 99 είναι για το πρωτάθλημα) και ξεπέρασε έναν άλλο σπουδαίο φορ των νερατζούρι, τον άλλοτε αρχηγό τους Μάουρο Ικάρντι, με τον Λαουτάρο να ανεβαίνει στην 8η θέση του πίνακα των σκόρερ όλων των εποχών για τους Μιλανέζους αφήνοντας στην 9η θέση τον συμπατρίωτη του.

Επιπλέον, έγινε μόλις ο τρίτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Ίντερ που σημειώνει τουλάχιστον 20 γκολ σε τρεις διαδοχικές σεζόν στην Serie A μετά από τον θρυλικό Τζουζέπε Μεάτσα (το έκανε πέντε σερί φορές, από το 1929-1930 μέχρι το 1933-1934) και τον Στέφανο Νάιερς (το έκανε τέσσερις διαδοχικές σεζόν, από το 1948-1949 μέχρι το 1951-1952).

"Δουλεύουμε για να πάμε ψηλά την Ίντερ. Η ανανέωση του συμβολαίου μου; Είμαστε στο σωστό δρόμο, έχω ακόμη 2,5 χρόνια συμβόλαιο", τόνισε στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης ο 26χρονος στράικερ.

TAGS ΙΝΤΕΡ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ