VIRAL

Ίντερ: Ο αθλητικός διευθυντής αποκάλυψε ότι δημιούργησε ψεύτικο προφίλ για να παρακολουθεί τις γυναίκες των παικτών

Ο αθλητικός διευθυντής της Ίντερ αποκάλυψε ότι δημιούργησε ψεύτικο προφίλ για να παρακολουθεί τις γυναίκες των παικτών
Ο αθλητικός διευθυντής της Ίντερ αποκάλυψε ότι δημιούργησε ψεύτικο προφίλ για να παρακολουθεί τις γυναίκες των παικτών PRINT SCREEN

Ο αθλητικός διευθυντής της Ίντερ, Πιέρο Αουζίλιο, δήλωσε πως είχε δημιουργήσει ψεύτικο προφίλ στα social media, προκειμένου να παρακολουθεί τις γυναίκες των ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Σε μία αποκάλυψη προχώρησε ο αθλητικός διευθυντής της Ίντερ, Πιέρο Αουζίλιο. Όπως ο ίδιος δήλωσε, είχε δημιουργήσει ψεύτικο λογαριασμό στο Instagram.

Ο λόγος που το έκανε αυτό, όπως είπε, ήταν προκειμένου να παρακολουθεί τις γυναίκες των ποδοσφαιριστών της ομάδας. Μάλιστα, εξήγησε πως μία γυναίκα ενός παίκτη δημιουργούσε συνεχώς προβλήματα στο παρελθόν.

"Θα ομολογήσω κάτι τώρα… Δεν έχω επίσημο λογαριασμό στο Instagram, έφτιαξα όμως ένα προφίλ για να παρακολουθώ τις γυναίκες των παικτών γιατί κάποια μού δημιούργησε προβλήματα. Από τις συζύγους και τις συντρόφους καταλαβαίνεις πολλά πράγματα, ακόμη και για την προσωπικότητα των ποδοσφαιριστών. Ακολουθώ φυσικά και ποδοσφαιριστές, ακόμη και άλλων ομάδων. Το προφίλ, όμως, το έφτιαξα για τη γυναίκα ενός παίκτη που μου προκαλούσε πάρα πολλά προβλήματα".

TAGS VIRAL ΙΝΤΕΡ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ