ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Ο Αουζίλιο έβγαλε στη σέντρα τον Λουκάκου επειδή δεν έβγαινε στο τηλέφωνο να μιλήσει με τους νεραζούρι

Ο Ρομέλου Λουκάκου με τη φανέλα της Ρόμα σε ματς της Serie A κόντρα στην Ίντερ | 29 Οκτωβρίου 2023
Ο Ρομέλου Λουκάκου με τη φανέλα της Ρόμα σε ματς της Serie A κόντρα στην Ίντερ | 29 Οκτωβρίου 2023 @2023 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Ο Ρομέλου Λουκάκου απογοήτευσε τους ανθρώπους της Ίντερ με τη στάση του το περασμένο καλοκαίρι και αυτό φρόντισε να το τονίσει ο Πιέρο Αουζίλιο σε συνέντευξή του, με τον αθλητικό διευθυντή των Μιλανέζων να τον κατηγορεί για έλλειψη παιδείας και σεβασμού.

Συμπληρώθηκαν ήδη δύο 24ωρα από το ματς της Ίντερ με την Ρόμα (νίκη με 1-0 για τους νερατζούρι με το γκολ του Τουράμ) και την επιστροφή του Ρομέλου Λουκάκου στο "Μεάτσα" ως αντίπαλος, έπειτα από το θορυβώδες διαζύγιό του με τους Μιλανέζους το περασμένο καλοκαίρι, με τον Βέλγο στράικερ να εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.

Σε αυτό συνέβαλαν και οι δηλώσεις του Πιέρο Αουζίλιο σε συνέντευξή του στον ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό "Radio Tv Serie A", με τον αθλητικό διευθυντή των νερατζούρι να κατηγορεί τον παίκτη για έλλειψη σεβασμού προς την ομάδα λόγω της στάσης που κράτησε το περασμένο καλοκαίρι κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων μεταξύ των δύο πλευρών.

Ίντερ: Ο Αουζίλιο έβγαλε στη σέντρα τον Λουκάκου επειδή δεν έβγαινε στο τηλέφωνο να μιλήσει με τους νεραζούρι
PRINT SCREEN

"Αν είναι ο Λουκάκου η μεγαλύτερη απογοήτευση της καριέρας μου; Ο Λουκάκου ήταν κομμάτι του παρελθόντος. Κερδίσαμε μαζί ένα υπέροχο πρωτάθλημα, ήταν μία εκπληκτική προσθήκη ενώ είχαμε και κάποιους χαμένους τελικούς.

Πώς πήγε το τηλεφώνημα μαζί του; Προτιμώ να μη μιλήσω για αυτό αλλά λέω μόνο ότι θα πρέπει να υπάρχει πάντα παιδεία και σεβασμός και σε αυτή την περίπτωση υπήρχε έλλειψη παιδείας και σεβασμού", τόνισε ο έμπειρος παράγοντας της Ίντερ, για να προσθέσει:

"Ξέρεις πόσες διαπραγματεύσεις δεν προχωρούν; Αλλά αν υπάρχει σεβασμός, δεν υπάρχει πρόβλημα. Αντίθετα, όταν κρύβεται κάποιος και αρνείται να βγει στο τηλέφωνο, τότε εκεί σκέφτεσαι πως ήρθε η στιγμή να γυρίσεις σελίδα.

Η σελίδα έκλεισε από τις 8 Ιουλίου, θυμάμαι ακριβώς την ημερομηνία. Η τηλεφωνική συνομιλία μαζί του ήταν σύντομη μετά από αρκετές απόπειρες να επικοινωνήσουμε μαζί του τις προηγούμενες ημέρες".

TAGS ΙΝΤΕΡ ΡΟΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ