ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Νέος πονοκέφαλος για Κόντε με τον τραυματισμό του Σάντσες

Inter Milan's Alexis Sanchez reacts after a missed scoring opportunity during a Serie A soccer match between Inter Milan and Fiorentina, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, July 22, 2020. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Alexis Sanchez reacts after a missed scoring opportunity during a Serie A soccer match between Inter Milan and Fiorentina, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, July 22, 2020. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Βουνό είναι πλέον τα προβλήματα για τον Αντόνιο Κόντε ενόψει του ντέρμπι με την Μίλαν καθώς κινδυνεύει, εκτός από τους παίκτες που έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό, να μην υπολογίζει τον Αλέξις Σάντσες που τραυματίστηκε σε ματς της Χιλής.

Μία από τις ομάδες που έχουν πληγεί περισσότερο από κάθε άλλη από τον κορονοϊό είναι η Ίντερ, με έξι ποδοσφαιριστές της να έχουν βρεθεί θετικοί την τελευταία εβδομάδα και να τίθενται αυτόματα νοκ-άουτ από το μεγάλο τοπικό ντέρμπι με την Μίλαν για την 4η αγωνιστική της Serie A.

Αυτοί είναι οι Σκρίνιαρ, Μπαστόνι, Γκαλιαρντίνι, Ναϊνγκολαν, Ράντου και Γιανγκ, με τον Αντόνιο Κόντε να καταστρώνει τα πλάνα του για το "Derby della Madonnina" χωρίς τους έξι προαναφερθέντες αλλά να ενημερώνεται πως η λίστα των απόντων είναι πολύ πιθανό να μεγαλώσει.

Και αυτό γιατί σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Χιλή, ο Αλέξις Σάντσες απεκόμισε έναν μυικό τραυματισμό κατά τη διάρκεια του αγώνα της εθνικής ομάδας της χώρας του με την Κολομβία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022, γεγονός που τον καθιστά εξαιρετικά αμφίβολο για τον αγώνα με την Μίλαν.

"Είμαι καλά, δεν είναι κάτι το σοβαρό. Αν είμαι έτοιμος για το ντέρμπι του Σαββάτου; Πάντα είμαι έτοιμος", δήλωσε μετά το ματς με την Κολομβία ο Σάντσες θέλοντας να καθησυχάσει τους φίλους της Ίντερ, με τα ρεπορτάζ από την πατρίδα του να αναφέρουν ωστόσο πως δεν αποκλείεται να χάσει όχι μόνο το ματς του Σαββάτου αλλά και αυτό της πρεμιέρας του Champions League με την Γκλάντμπαχ.

Ο παίκτης βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης στο Μιλάνο, έχοντας επιστρέψει από την Χιλή μαζί με τον συμπατριώτη του και συμπαίκτη του στους νερατζούρι Αρτούρο Βιδάλ, και εντός της ημέρας θα υποβληθεί σε ιατρικά τεστ για λογαριασμό της Ίντερ ώστε να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του και μάθει ο Αντόνιο Κόντε αν θα έχει μία ακόμα απώλεια ενόψει Μίλαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΝΤΕΡ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ