ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Νέο θύμα του κορονοϊού ο Γιανγκ

Ίντερ: Νέο θύμα του κορονοϊού ο Γιανγκ
AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Άσλεϊ Γιανγκ είναι ο έκτος κατά σειρά παίκτης της Ίντερ που βρίσκεται θετικός στον κορονοϊό, γεγονός που δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερο πονοκέφαλο στον Αντόνιο Κόντε ενόψει του μεγάλου τοπικού ντέρμπι με την Μίλαν.

Ο κορονοϊός χτυπάει αλύπητα την Ίντερ και δεν λέει να την αφήσει σε ηρεμία, καθώς ο ένας μετά τον άλλο μέσα σε διάστημα λίγων 24ωρων οι παίκτες του Αντόνιο Κόντε πέφτουν θύματα της πανδημίας.

Έτσι, μετά από τους Μπαστόνι, Σκρίνιαρ, Ναϊνγκολάν, Γκαλιαρντίνι και Ράντου, το μεσημέρι της Κυριακής έγινε γνωστό -μέσω επίσημης ανακοίνωσης των νερατζούρι- πως διαγνώστηκε θετικός και ο Άσλεϊ Γιανγκ, που τίθεται εκτός μάχης από το ντέρμπι της 17ης Οκτωβρίου με την Μίλαν για την 4η αγωνιστική της Serie A.

"Ο παίκτης βρίσκεται ήδη σε καραντίνα στο σπίτι του", αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ίντερ, με τον Κόντε να παραμένει στο Απιάνο Τζεντίλε μαζί με τους παίκτες που δεν έχουν πάει με τις εθνικές τους ομάδες, ελπίζοντας πως έτσι θα αποφευχθεί η διασπορά κορονοϊού και δεν θα αυξηθούν άλλο τα κρούσματα εντός της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΝΤΕΡ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ