ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Θετικοί στον κορονοϊό και οι Ναϊνγκολάν - Γκαλιαρντίνι

Ίντερ: Θετικοί στον κορονοϊό και οι Ναϊνγκολάν - Γκαλιαρντίνι
AP PHOTO/LUCA BRUNO

Τα κρούσματα κορονοϊού πέφτουν σαν βροχή στο στρατόπεδο της Ίντερ, καθώς μετά από τους Μπαστόνι και Σκρίνιαρ βρέθηκαν θετικοί δύο ακόμα παίκτες του Αντόνιο Κόντε: οι Ρατζά Ναϊνγκολάν και Ρομπέρτο Γκαλιαρντίνι.

Το ιταλικό ποδόσφαιρο βάλλεται πανταχόθεν από τον κορονοϊό από την έναρξη της φετινής Serie A και η Ίντερ είναι η ομάδα που υποφέρει τις τελευταίες ημέρες περισσότερο από κάθε άλλη, με τέσσερις παίκτες της να βρίσκονται θετικοί στον ιό.

Την Τετάρτη έγινε γνωστό πως προσβλήθηκαν οι Αλεσάντρο Μπαστόνι και Μίλαν Σκρίνιαρ ενώ οι άσχημες ειδήσεις δεν έλειψαν και την Πέμπτη για τους νερατζούρι, με την πανδημία να ρίχνει τα πλοκάμια της στους Ναϊνγκολάν και Γκαλιαρντίνι.

Την είδηση αυτή την αποκάλυψε το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa, με τους δύο παίκτες να έχουν υποβληθεί ήδη σε δεύτερο τεστ και να περιμένουν τα αποτελέσματά του την Παρασκευή.

Όπως αναφέρουν μάλιστα τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Αντόνιο Κόντε έχει τεράστιο πονοκέφαλο πλέον καθώς δεν θα μπορεί να υπολογίζει τους τέσσερις αυτούς παίκτες για το ντέρμπι της 17ης Οκτωβρίου με την Μίλαν, ενώ η συγκεκριμένη τετράδα θα απουσιάζει και από την πρεμιέρα των νερατζούρι στο Champions League στις 21 του μήνα απέναντι στην Γκλάντμπαχ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΝΤΕΡ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ