ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Νέο συμβόλαιο και σε Μπαρέλα οι "Νερατζούρι" μετά τον Λαουτάρο

Inter Milan's Nicolo Barella reacts during the Italian Serie A soccer match between Inter Milan and Cagliari at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, April 14, 2024. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Νικολό Μπαρέλα. © 2024 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Η Ίντερ μετά την επέκταση συνεργασίας με τον Λαουτάρο Μαρτίνες φαίνεται πως έχει συμφωνήσει και με τον Νικολό Μπαρέλα, με το νέο συμβόλαιο να προβλέπεται να έχει ισχύ μέχρι και το 2029.

Η Ίντερ συνεχίζει δυναμικά τις ανανεώσεις των συμβολαίων, αφού έπειτα από την διευθέτηση της υπόθεσης του Λαουτάρο Μαρτίνες, η ομάδα του Μιλάνου υποστηρίζεται πως έδωσε τα χέρια με τον Νικολό Βαρέλα για την υπογραφή νέου μακροχρόνιου συμβολαίου.

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, ο 27χρονος Ιταλός θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2029, ενώ συγχρόνως θα αυξηθούν οι ετήσιες απολαβές του. Πλέον, απομένουν μόνα τα τυπικά και η ανακοίνωση του μέσου από τον σύλλογο.

Να σημειωθεί πως ο Μπαρέλα εντάχθηκε στην Ίντερ από την Κάλιαρι το καλοκαίρι του 2019. Μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει συνολικά 235 συμμετοχές με την ομάδα και έχει επιδείξει μεγάλη βελτίωση αποτελώντας βασικό γρανάζι των "Μιλανέζων" στην κατάκτηση του φετινού νταμπλ.

TAGS ΙΝΤΕΡ ΙΤΑΛΙΑ ΜΙΛΑΝΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ