SERIE A

Ίντερ - Μίλαν: Τα highlights του θριάμβου των νερατζούρι κόντρα στην συμπολίτισσα

Οι Μικίταριαν και Ντιμάρκο πανηγυρίζουν γκολ της Ίντερ απέναντι στην Μίλαν | 16 Σεπτεμβρίου 2023
Οι Μικίταριαν και Ντιμάρκο πανηγυρίζουν γκολ της Ίντερ απέναντι στην Μίλαν | 16 Σεπτεμβρίου 2023 @2023 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Η Ίντερ προσέφερε μία μαγική ποδοσφαιρική βραδιά στους φίλους της αφού διέλυσε με 5-1 την Μίλαν στο πρώτο φετινό ντέρμπι των δύο ομάδων και έκανε το "4 στα 4" στη Serie A. Δείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης.

Η Ίντερ προερχόταν από τέσσερις διαδοχικές επιτυχίες σε όλες τις διοργανώσεις απέναντι στην Μίλαν και το βράδυ του Σαββάτου (16/09) απέδειξε πως αυτό το σερί μόνο τυχαία δεν δημιουργήθηκε μέσα στο 2023, με τους νερατζούρι να αντιμετωπίζουν την συμπολιτισσα ως τυπικά γηπεδούχοι στο "Μεάτσα" και να πανηγυρίζουν μία τεράστια νίκη με σκορ 5-1 για την 4η αγωνιστική της Serie A.

Ένα σκορ που έφερε θύμησες από τη σεζόν 1973-74 αφού τότε ήταν η τελευταία φορά που η Ίντερ είχε πετύχει πέντε γκολ απέναντι στους διαβόλους, με την ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι να γράφει μάλιστα ιστορία αφού για πρώτη φορά πανηγύρισε πέντε διαδοχικές νίκες απέναντι στους cugini (μέχρι πρότινος είχε πανηγυρίσει τρεις φορές στην ιστορία της ένα σερί τεσσάρων διαδοχικών νικών απέναντι στη συγκεκριμένη αντίπαλο).

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΙΝΤΕΡ ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ