ΙΝΤΕΡ

Ίντερ μεταγραφές: Το συγκινητικό "αντίο" του Ντ' Αμπρόζιο ύστερα από 9,5 χρόνια

Ο Ντανίλο ντ' Αμπρόζιο της Ίντερ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Λάτσιο για τη Serie A 2022-2023 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Κυριακή 30 Απριλίου 2023
Ο Ντανίλο ντ' Αμπρόζιο της Ίντερ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Λάτσιο για τη Serie A 2022-2023 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Κυριακή 30 Απριλίου 2023 © 2023/ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Ο Ντανίλο ντ' Αμπρόζιο αποχαιρέτησε την Ίντερ έπειτα από 9,5 χρόνια με ένα συγκινητικό μήνυμα.

Ο Ντανίλο ντ' Αμπρόζιο δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ίντερ, κλείνοντας έναν κύκλο 9,5 ετών. Οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών απέβησαν άκαρπες, με τον Ιταλό αμυντικό να ζητά κλειστό διετές συμβόλαιο και τους "νερατζούρι" να προσφέρουν μονομετή συνεργασία.

Ο 34χρονος Ναπολιτάνος μένει ελεύθερος την 1η Ιουλίου κι έπειτα από Ποτέντσα, Γιούβε Στάμπια, Τορίνο και Ίντερ, θα ψάξει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Ο Ντ' Αμπρόζιο αποχαιρέτησε τους φίλους της Ίντερ με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram: "Θα ήθελα να ολοκληρώσω την καριέρα μου στην ομάδα που υποστηρίζω από πάντα, αλλά δεν κατέστη δυνατό, κρίμα. Η Ίντερ, για μένα, σημαίνει οικογένεια. Οικογένεια, όπως αυτή που επέλεξα να κάνουμε και να αναθρέψουμε εγώ κι η οικογένειά μου εδώ, στο μέρος όπου μεγάλωσα. Αγαπάω αυτήν τη φανέλα και βίωνα τις χαρές και τις λύπες όσο τη φορούσα".

"Οικογένεια όπως αυτή που κάναμε με όλη την ομάδα της Ίντερ με την οποία εργαζόμουν κάθε μέρα για να οδηγήσουμε τον σύλλογο εκεί που αξίζει να βρίσκεται και είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσουν σε αυτήν την κατεύθυνση. Ήταν ένα ταξίδι αγάπης, πάθους, αφοσίωσης, κουράγιου και ταπεινότητας. Πάντα και μόνο για το καλό της Ίντερ. Ένα πολύ συναισθηματικό ταξίδι για μένα και την οικογένειά μου και είμαι βέβαιος ότι θα είναι μέρος των ζωών μας, που θα το κουβαλάμε στις καρδιές μας.

"Ευχαριστώ όσους πάντα με υποστήριζαν και με εκτιμούσαν, όσους άλλαξαν τη γνώμη τους για μένα και όσους δεν το έκαναν, επειδή όλοι συνεισφέρατε στην επαγγελματική ανάπτυξή μου και με έκαναν πιο ισορροπημένο άντρα. Αγκαλιές σε όλους, Ντανίλο".

TAGS ΙΝΤΕΡ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ