ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ

Ίντερ Μαϊάμι: Μετά τον Μέσι θέλει και Ντι Μαρία, επιμένει για Μπουσκέτς

Ο Λιονέλ Μέσι αγκαλιάζει τον Άνχελ Ντι Μαρία
Ο Λιονέλ Μέσι αγκαλιάζει τον Άνχελ Ντι Μαρία © 2022 FRANCISCO SECO/AP IMAGES

Παίκτης της Ίντερ Μαϊάμι είναι ο Λιονέλ Μέσι, με την ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ να ψάχνει την περαιτέρω ενίσχυσή της θέλοντας να κάνει δικούς της τους Άνχελ Ντι Μαρία και Σέρτζιο Μπουσκέτς.

Η Ίντερ Μαϊάμι ανακοίνωσε την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι, λίγα λεπτά έπειτα από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Αργεντινός, όπου αποκάλυπτε ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στις ΗΠΑ.

Ο συνασπισμός εμπορικών κολοσσών με το MLS οδήγησε σε μία πρόταση που ο Λιονέλ Μέσι δεν μπορούσε να αρνηθεί, με τους αριθμούς να ζαλίζουν. Ωστόσο, αυτή αναμένεται να είναι μόνο η αρχή, τουλάχιστον για την ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Ο Λουίς Θέσαρ Μέρλο αποκάλυψε πως η Ίντερ Μαϊάμι εξετάζει την περίπτωση του Άνχελ Ντι Μαρία, ο οποίος είναι ελεύθερος. Η περίπτωσή του δεν είναι απλή, καθώς ο Αργεντινός έχει προτεραιότητα την Ευρώπη, με την Μπενφίκα να είναι δυνατά στο παιχνίδι, όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Εκτός του Ντι Μαρία, η Ίντερ Μαϊάμι επιμένει να κάνει δικό της και τον Σέρτζιο Μπουσκέτς. Μάλιστα, ήταν κάτι που είχε επιβεβαιώσει και ο πρώην προπονητής της ομάδας Φιλ Νέβιλ.

Η παρουσία του Λιονέλ Μέσι ίσως αποτελέσει κίνητρο για τους δύο παίκτες, εφόσον έχει συνεργαστεί και με τους δύο, με τον έναν στην εθνική Αργεντινής και με τον άλλον στην Μπαρτσελόνα.

TAGS ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ MLS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ