ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Ο Φιλ Νέβιλ επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Ίντερ Μαϊάμι για Μέσι και Μπουσκέτς

Ο Φιλ Νέβιλ
Ο Φιλ Νέβιλ @ 2022 WILFREDO LEE / AP IMAGES

Ο Φιλ Νέβιλ επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Ίντερ Μαϊάμι για τον Λιονέλ Μέσι αλλά και τον Σέρχιο Μπουσκέτς, ενόψει καλοκαιριού, όταν δηλαδή μείνουν ελεύθεροι.

Ο προπονητής της Ίντερ Μαϊάμι, Φιλ Νέβιλ, σε δηλώσεις του στους Times επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για τον Λιονέλ Μέσι και για τον Σέρχιο Μπουσκέτς.

Τα συμβόλαια και των δύο εκπνέουν με την Παρί Σεν Ζερμέν και την Μπαρτσελόνα και είναι όλα ανοικτά αναφορικά με το μέλλον τους. Ο "Pulga" έχει συνδεθεί ξανά με τους Καταλανούς, ενώ ο Μπουσκέτς πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στην Ευρώπη.

"Δεν θα αρνηθώ τη φημολογία για Μέσι και Μπουσκέτς. Θέλουμε να φέρουμε τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο σε αυτή την ομάδα. Ο Μέσι και ο Μπουσκέτς είναι δύο εξ αυτών που έχουμε ενδιαφερθεί. Είναι θαυμάσιοι παίκτες και θα ήταν τεράστιο όφελος για τον οργανισμό. Στο MLS, θα ήταν game - changer.

Από όταν ήρθα στην Ίντερ Μαϊάμι, νομίζω ότι έχουμε συνδεθεί με κάθε κορυφαίο παίκτη στον κόσμο. Από τον Σέρχιο Ράμος, τον Ντάνι Άλβες, τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, τον Γουίλιαν, τον Φάμπρεγκας και τον Λουίς Σουάρες. Πάντα θα συνδεόμαστε με τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Είχαμε τον Ιγκουαΐν και τον Ματουϊντί. Τώρα έχουμε την ευκαιρία να φέρουμε κάποιους παίκτες μεγάλης εμβέλειας πριν σταματήσουν το ποδόσφαιρο", ανέφερε χαρακτηριστικά στους Times.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ MLS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ