ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ

Ίντερ Μαϊάμι: Απώλεια ξανά χωρίς τον Μέσι

Orlando City defender Robin Jansson, right, bumps Inter Miami midfielder David Ruiz, left, during the second half of an MLS soccer match, Sunday, Sept. 24, 2023, in Orlando, Fla. (AP Photo/Kevin Kolczynski)
Orlando City defender Robin Jansson, right, bumps Inter Miami midfielder David Ruiz, left, during the second half of an MLS soccer match, Sunday, Sept. 24, 2023, in Orlando, Fla. (AP Photo/Kevin Kolczynski) AP PHOTO/KEVIN KOLCZYNSKI / 2023

Με τον Λιονέλ Μέσι να είναι απών, όπως και οι Σέρχι Μπουσκέτς και Τζόρντι Άλμπα, η Ίντερ Μαϊάμι έμεινε στο 1-1 με την Ορλάντο Σίτι για το MLS.

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν απών λόγω τραυματισμού, δεν έπαιζαν ούτε οι Σέρχι Μπουσκέτς και Τζόρντι Άλμπα, επομένως η Ίντερ Μαϊάμι είχε πολύ λιγότερα όπλα στη φαρέτρα της στον αγώνα με την Ορλάντο Σίτι για το MLS, το οποίο έληξε με σκορ 1-1.

Το αποτέλεσμα κράτησε την ομάδα του Τάτα Μαρτίνο πέντε βαθμούς πίσω από την τελευταία θέση των playoffs και απομένουν πέντε αγώνες για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου.

Ο Νταβίντ Ρουίς άνοιξε το σκορ στο 52’ για την ομάδα του Μαϊάμι, αλλά στο 66’ ισοφάρισε ο Ντάνκαν Μαγκουάιρ.

Η Ίντερ Μαϊάμι στρέφει τώρα την προσοχή της στον τελικό Κυπέλλου απέναντι στην Χιούστον Ντάιναμο τα ξημερώματα της Πέμπτης (3:30) και απομένει να δούμε αν τελικά ο Μέσι θα είναι ετοιμοπόλεμος.

TAGS ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ MLS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ