ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ίντερ Μαϊάμι: Από τον Ολυμπιακό, στην ομάδα των Μέσι-Σουάρες ο Φρέιρε

Ο Νικολάς Φρέιρε με τη φανέλα του Ολυμπιακού κόντρα στην Φράιμπουργκ για το Europa League | 21 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Νικολάς Φρέιρε με τη φανέλα του Ολυμπιακού κόντρα στην Φράιμπουργκ για το Europa League | 21 Σεπτεμβρίου 2023 EUROKINISSI SPORTS

Η Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι είναι ο νέος σταθμός στην καριέρα του Νικολάς Φρέιρε, με τον Αργεντινό στόπερ να μετακομίζει μέχρι το τέλος της σεζόν στο MLS μετά από τη λήξη του δανεισμού του από την Πούμας στον Ολυμπιακό.

Η παρουσία του στον Ολυμπιακό στο πρώτο μισό της σεζόν, στο πλαίσιο του δανεισμού του από την Πούμας, δεν κύλησε καλά ούτε για τους ερυθρόλευκους ούτε για τον Νικολάς Φρέιρε, που αγωνίστηκε μόλις σε εννέα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις (τέσσερα για την Stoiximan Super League) και απέτυχε να βοηθήσει ουσιαστικά.

Ωστόσο, η απόφαση των ερυθρολεύκων να διακόψουν το δανεισμό του από την Πούμας διόλου δεν "προβλημάτισε" τον παίκτη, με τον 29χρονο Αργεντινό στόπερ να βρίσκει άμεσα νέα ποδοσφαιρική στέγη και μάλιστα σε μία από τις πλέον "hot" ομάδες παγκοσμίως στην παρούσα φάση.

Αυτή δεν είναι άλλη από την Ίντερ Μαϊάμι, με την ομάδα του MLS να γνωστοποιεί το απόγευμα της Τρίτης (23/01) την απόκτησή του μέχρι το τέλος της σεζόν με τη μορφή δανεισμού, για να τον κάνουν έτσι συμπαίκτη του Λιονέλ Μέσι αλλά και των Λουίς Σουάρες, Τζόρντι Άλμπα και Σέρχιο Μπουσκέτς.

"Είμαι πραγματικά υπερήφανος που κάνω αυτό το βήμα στην καριέρα μου για να παίξω σε έναν σπουδαίο σύλλογο όπως η Ίντερ Μαϊάμι. Ανυπομονώ να ενταχθώ στην ομάδα και να αφοσιωθώ στη σκληρή δουλειά.

Πρόκειται για έναν φιλόδοξο σύλλογο με μεγάλα όνειρα και είμαι ενθουσιασμένος που θα βοηθήσω να ανταγωνιστεί για την κατάκτηση τίτλων", τόνισε ο Φρέιρε στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Ίντερ Μαϊάμι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ ΗΠΑ MLS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ