SERIE A

Ίντερ: Ιταλίδα βουλευτής κατήγγειλε συνθήματα οπαδών κατά του Μαραντόνα

Ο Μαραντόνα πανηγυρίζει την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1986
Ο Μαραντόνα πανηγυρίζει την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1986 AP PHOTO/CARLO FUMAGALLI, FILE

Η Ιταλίδα βουλευτής, Σιμόνα Λόιτσο, κατήγγειλε ότι μία ομάδα οπαδών της Ίντερ τραγουδούσε συνθήματα κατά του Ντιέγκο Μαραντόνα πριν από τη σέντρα στο ντέρμπι με τη Νάπολι.

Η Ίντερ βρήκε το γκολ με τον Έντιν Τζέκο και ανάγκασε τη Νάπολι να υποστεί την πρώτη ήττα της στη φετινή Serie A, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στη μάχη του τίτλου.

Όσον αφορά όμως, όσα συνέβησαν πριν από την αναμέτρηση των δύο ομάδων, η Ιταλίδα βουλευτής, Σιμόνα Λόιτσο, κατήγγειλε πως μία μερίδα οπαδών των "νερατζούρι" τραγουδούσε προσβλητικά συνθήματα για τον Ντιέγκο Μαραντόνα.

"Πριν από τον αγώνα Ίντερ - Νάπολι, γίναμε μάρτυρες ντροπιαστικών συνθημάτων όχι μόνο κατά της Νάπολης, αλλά και κατά του Ντιέγκο Μαραντόνα, με στίχους για τη χολέρα και επικλήσεις στον Βεζούβιο", είπε η Λόιτσο και συνέχισε απευθυνόμενη στον πρόεδρο της ιταλικής ομοσπονδίας, Γκαμπριέλε Γκράβινα.

"Προσποιείται ότι δεν συμβαίνει τίποτα, ενώ κάθε Κυριακή μια από τις περήφανες πόλεις της Ιταλίας δέχεται ύβρεις όπως συνέβη πριν από σαράντα χρόνια. Τι περιμένει ο Γκράβινα για να αντιδράσει; Πραγματικά, γελοίο. Αρκούν τα πρόστιμα των 10.000 ευρώ για να λυθεί το θέμα; ".

TAGS SERIE A ΙΝΤΕΡ ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ