ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Ισοφάρισε το χειρότερο ρεκόρ της στα πρώτα 8 ματς μίας σεζόν στην Serie A

Ίντερ: Ισοφάρισε το χειρότερο ρεκόρ της στα πρώτα 8 ματς μίας σεζόν στην Serie A
@2022 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Ο Σιμόνε Ιντζάγκι έκανε λόγο για την καλύτερη φετινή εμφάνιση της Ίντερ μετά από την εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Ρόμα, ωστόσο η ανατροπή της οποίας έπεσαν θύμα οι Μιλανέζοι είχε ως συνέπεια να ισοφαρίσουν ένα μαύρο ρεκόρ της ιστορίας τους.

Μετά από τα αρνητικά αποτελέσματα με Λάτσιο, Μίλαν και Ουντινέζε, η Ίντερ φορτώθηκε με μία ακόμα ήττα στην πλάτη στην εκκίνηση της φετινής Serie A, αυτή τη φορά μάλιστα εντός έδρας με 2-1 από την Ρόμα.

"Παίξαμε το καλύτερο φετινό παιχνίδι μας αλλα ηττηθήκαμε σε ένα ματς που ο γκολκίπερ μας δεν χρειάστηκε να κάνει ούτε μία επέμβαση", τόνισε στο φινάλε ο Σιμόνε Ιντζάγκι, ωστόσο η ήττα της Ίντερ υποχρέωσε τους νερατζούρι να γράψουν αρνητική ιστορία.

Και αυτό γιατί έφτασαν τις τέσσερις αποτυχίες στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές (έχουν επίσης 4 νίκες και καμία ισοπαλία) και ισοφάρισαν τη χειρότερη εκκίνησή τους σε επίπεδο Serie A στα πρώτα οκτώ ματς, έχοντας τέσσερις ήττες και τη σεζόν 2011-12.

Εκείνη τη σεζόν είχε αρχίσει στον πάγκο τους ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι που έμεινε μόνο για πέντε ματς πρωταθλήματος (απολύθηκε έπειτα από την ήττα με 3-1 από την Νοβάρα στις 20 Νοεμβρίου 2011), για να πάρει τη σκυτάλη ο Κλαούντιο Ρανιέρι και να πανηγυρίσει τη νίκη στο ντεμπούτο του στον πάγκο αλλά να ακολουθήσουν ήττες από Νάπολι και Κατάνια.

Υπενθυμίζεται πως εκείνη η σεζόν είχε βρει την Ίντερ να τερματίζει στην 6η θέση της Serie A, αφήνοντάς την εκτός Champions League την επόμενη σεζόν.

TAGS ΙΝΤΕΡ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ