ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Ζιελίνσκι ενόψει του καλοκαιριού

Ο Πιοτρ Ζιελίνσκι πανηγυρίζει γκολ της Νάπολι στο Champions Lague κόντρα στην Άιντραχτ | 15 Μαρτίου 2023
Ο Πιοτρ Ζιελίνσκι πανηγυρίζει γκολ της Νάπολι στο Champions Lague κόντρα στην Άιντραχτ | 15 Μαρτίου 2023 @2023 GREGORIO BORGIA/AP IMAGES

Ο Πιοτρ Ζιελίνσκι μένει ελεύθερος από την Νάπολι το καλοκαίρι του 2024 και σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Gazzetta dello Sport" ήρθε σε προφορική συμφωνία με την Ίντερ για να συνεχίσει στους νερατζούρι από τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ένας από τους παίκτες πάνω στους οποίους επένδυσε η Νάπολι και έχτισε μία πολύ δυνατή ομάδα τα τελευταία χρόνια είναι αναμφίβολα ο Πιοτρ Ζιελίνσκι, με τον Πολωνό διεθνή μέσο να διανύει ήδη την 8η σεζόν του στο "Ντιέγκο Μαραντόνα" και να έχει τον εντυπωσιακό απολογισμό των 50 γκολ σε 352 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ωστόσο, το συμβόλαιό του με τους παρτενοπέι λήγει στο φινάλε της σεζόν και αυτή τη στιγμή η ομάδα που φαντάζει ως η επικρατέστερη για να απολαβάνει τις υπηρεσίες του από το 2024-25 είναι η Ίντερ.

Αυτό αποκαλύτπτει η "Gazzetta dello Sport", με την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας να αναφέρει πως οι πλευρές κατέληξαν σε προφορική συμφωνία για να υπογράψει ο παίκτης συμβόλαιο με τους Μιλανέζους το ερχόμενο καλοκαίρι, το οποίο θα τον κρατήσει στο "Μεάτσα" μέχρι το 2027 αποφέροντάς του 4,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Όπως επισημαίνει το εν λόγω μέσο, δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κάποια ομάδα που να έχει "ματσάρει" την πρόταση των Κυπελλούχων Ιταλίας, αφού τόσο η πρόταση της Νάπολι για επέκταση της συνεργασίας τους όσο και της Γιουβέντους για να υπογράψει με εκείνη, είναι χαμηλότερες οικονομικά σε σύγκριση με εκείνη που έχει καταθέσει η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι.

TAGS ΙΝΤΕΡ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ