ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Έκλεισε το deal με την Μπάγερν, ο Γάλλος πετάει στο Μιλάνο για να υπογράψει

Ίντερ: Έκλεισε το deal με την Μπάγερν, ο Γάλλος πετάει στο Μιλάνο για να υπογράψει
@2023 ANDREAS SCHAAD/AP IMAGES

Η Μπάγερν άναψε το πράσινο φως για την μετακίνηση του Μπενζαμέν Παβάρ στην Ίντερ, με τον 27χρονο διεθνή Γάλλο μπακ να αναμένεται την Τρίτη (29/8) στο Μιλάνο για να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο. Στα 30 εκατ. ευρώ το deal των δύο ομάδων.

Το ενδιαφέρον της Ίντερ για τον Μπενζαμέν Παβάρ της Μπάγερν είχε μετατραπεί σε ένα σίριαλ με πάρα πολλά επεισόδια το φετινό καλοκαίρι, ωστόσο όλα δείχνουν πως φτάνουμε στο φινάλε το οποίο θα έχει αίσιο τέλος για τους Κυπελλούχους Ιταλίας.

Όπως αποκαλύπτουν τα ιταλικά ΜΜΕ, οι Βαυαροί άναψαν τελικά το πράσινο φως για τη μετακίνηση του 27χρονου διεθνούς Γάλλου μπακ στους νερατζούρι, με τον παίκτη να αναμένεται εντός της ημέρας στο Μιλάνο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν να υπογράψει.

Το deal μεταξύ των δύο συλλόγων έκλεισε στα 30 εκατομμύρια ευρώ (έχουν προβλεφθεί και 2 εκατομμύρια με τη μορφή μπόνους), με τον Παβάρ να αναμένεται να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας που θα του αποφέρει 5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Υπενθυμίζεται πως οι πρωταθλητές Γερμανίας των 11 τελευταίων ετών απέκτησαν Παβάρ από την Στουτγκάδη το καλοκαίρι του 2019 για 35 εκατομμύρια ευρώ και με τη φανέλα τους μέτρησε την περασμένη τετραετία 163 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 12 γκολ και ισάριθμες ασίστ.

TAGS ΙΝΤΕΡ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΠΑΓΕΡΝ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ