ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Έκλεισε το deal με την Αταλάντα για την απόκτηση του Γκόζενς

Ο Ρόμπιν Γκόζενς με τη φανέλα της Αταλάντα σε ματς του Champions League κόντρα στην Λίβερπουλ | 25 Νοεμβρίου 2020
Ο Ρόμπιν Γκόζενς με τη φανέλα της Αταλάντα σε ματς του Champions League κόντρα στην Λίβερπουλ | 25 Νοεμβρίου 2020 @2020 MARTIN RICKETT/POOL VIA AP IMAGES

Σε μία σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε η Ίντερ, με τους πρωταθλητές να δίνουν τα χέρια με την Αταλάντα για την απόκτηση του Ρόμπιν Γκόζενς, σε ένα deal που ενδέχεται να ξεπεράσει τα 25 εκατομμύρια ευρώ.

Η Νιούκαστλ είχε δείξει ζωηρό ενδιαφέρον για να τον ντύσει στα ασπρόμαυρα και να τον προσγειώσει στην Premier League όμως ο Γερμανός αριστερός φουλ-μπακ επιμένει... ιταλικά. Σε αυτό έπαιξαν ρόλο οι ταχύτατες κινήσεις του Μπέπε Μαρότα, με τον άνθρωπο που λύνει και δένει στο μεταγραφικό παζάρι με την ιδιότητα του CEO της Ίντερ να έρχεται σε συμφωνία με τους διοικούντες την Αταλάντα για τη μετακίνηση του παίκτη στο Μιλάνο.

Έτσι, ο Σιμόνε Ιντζάγκι θα έχει στη διάθεσή του ένα ακραίο μπακ που έψαχνε εδώ και εβδομάδες, με τα ρεπορτάζ από την Ιταλία να αναφέρουν πως το κόστος της μεταγραφής για την Ίντερ θα είναι 22 εκατομμύρια ευρώ συν μπόνους, γεγονός που μπορεί να φτάσει το συνολικό κόστος κάπου στα 25 με 27 εκατομμύρια ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Όπως αναφέρει μάλιστα η Gazzetta dello Sport, ο 31χρονος φουλ-μπακ αναμένεται μέχρι την Πέμπτη (27/1) στο Μιλάνο για να περάσει από ιατρικά τεστ, με τους νερατζούρι να τον αποκτούν αρχικά με τη μορφή δανεισμού και στη συμφωνία να έχει μπει υποχρεωτική οψιόν αγοράς του (αν πιάσει κάποιο όριο συμμετοχών) που θα τον κάνει κάτοικο Μεάτσα μέχρι το 2026 και με τις καθαρές ετήσιες απολαβές του να ανέρχονται στα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Σημειώνεται πως η Ίντερ συμφώνησε να εξοφλήσει τους μπεργκαμάσκι μέσα στους επόμενους 18 μήνες, με τον Γκόζενς από την πλευρά του να προέρχεται από έναν τραυματισμό στο δεξί μηρό που τον κρατάει εκτός δράσης από τα τέλη Σεπτεμβρίου αλλά η επιστροφή του στη δράση να θεωρείται θέμα χρόνου.

Παράλληλα, δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα τονίζουν πως η μεταγραφική δράση της Ίντερ δεν θα σταματήσει εκεί αφού ψάχνει και για έναν επιθετικό, με τα ονόματα των Καϊσέδο (Τζένοα) και Σκαμάκα (Σασουόλο) να είναι ψηλά στη λίστα της: για τον πρώτο υπάρχει μάλιστα ενδιαφέρον για απόκτησή του σε αυτό το μεταγραφικό παράθυρο ενώ για τον δεύτερο για αυτό που έπεται στο φινάλε της σεζόν.

TAGS ΙΝΤΕΡ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΑΤΑΛΑΝΤΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ