ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Χωρίς τους Τσαλχάνογλου και Κουαδράδο στην πρεμιέρα του Champions League

Ο Χακάν Τσαλχάνογλου πανηγυρίζει γκολ της Ίντερ απέναντι στην Μίλαν για την Serie A | 16 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Χακάν Τσαλχάνογλου πανηγυρίζει γκολ της Ίντερ απέναντι στην Μίλαν για την Serie A | 16 Σεπτεμβρίου 2023 @2023 HAKAN CALHANOGLU/AP IMAGES

Η Ίντερ θα παραταχτεί με δύο απουσίες στην πρεμιέρα της στο Champions League κόντρα στην Σοσιεδάδ, με τους Τσαλχάνογλου και Κουαδράδο να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και να μην προλαβαίνουν το ταξίδι στην Ισπανία.

Η Ίντερ θριάμβευσε το βράδυ του Σαββάτου διαλύοντας με 5-1 τη συμπολίτισσα Μίλαν (για πρώτη φορά στην ιστορία της μέτρησε πέντε διαδοχικές νίκες επί των ροσονέρι και για πρώτη φορά σκόραρε απέναντί τους πέντε γκολ μετά από το 1974) ωστόσο το απαιτητικό αυτό ματς άφησε απώλειες.

Ο λόγος για τους Χακάν Τσαλχάνογλου και Χουάν Κουαδράδο, τους οποίους ο Σιμόνε Ιντζάγκι δεν μπορεί τελικά να υπολογίζει ενόψει του ταξιδιού των Μιλανέζων στην Ισπανία, για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League κόντρα στην Ρεάλ Σοσιεδάδ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Τούρκος μέσος θα χάσει το ταξίδι στη Χώρα των Βάσκων λόγω καταπόνησης στον προσαγωγό του αριστερού μηρού, ενώ ο Κολομβιανός δεξιός φουλ μπακ έμεινε νοκ άουτ από φλεγμονή στον τένοντα, με αποτέλεσμα να μείνουν αμφότεροι εκτός από την πρεμιέρα της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Όσον αφορά στον Τσαλχάνογλου, τη θέση του στον άξονα θα πάρει ο Νικολό Μπαρέλα, έχοντας τους Φρατέζι και Μικίταριαν δίπλα του, με τον Κουαδράδο από την πλευρά του να υπολογιζόταν ως μία λύση από τον πάγκο αλλα να χρειάζεται τώρα κάποιες ημέρες ξεκούρασης μέχρι να επανέλθει.

TAGS ΙΝΤΕΡ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ