SERIE A

Ίντερ - Αταλάντα 1-0: Ο αντικαταστάτης του Σκρίνιαρ την έστειλε στα ημιτελικά του Coppa Italia

Οι παίκτες της Ίντερ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Μίλαν για το Supercopa 2023 στο "Κινγκ Φαχντ", Ριάντ | Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023
Οι παίκτες της Ίντερ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Μίλαν για το Supercopa 2023 στο "Κινγκ Φαχντ", Ριάντ | Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023 © 2023/HUSSEIN MALLA/AP IMAGES

Σε μία τεταμένη βραδιά για τον Μίλαν Σκρίνιαρ που έμεινε εκτός αποστολής, ο αντικαταστάτης του στο κέντρο της άμυνας της Ίντερ, Ματέο Νταρμιάν, σημείωσε το γκολ της νίκης 1-0 και της πρόκρισης επί της Αταλάντα στα ημιτελικά του Coppa Italia.

Το "Τζιουζέπε Μεάτσα" έβραζε με τον Μίλαν Σκρίνιαρ και την προσπάθειά του να φύγει από την Ίντερ από τώρα με προορισμό την Παρί, έχοντας υπογράψει ήδη προσύμφωνο για το καλοκαίρι. Ο Σλοβάκος αμυντικός ήταν persona non grata, όμως ο αντικαταστάτης του στην ενδεκάδα, Ματέο Νταρμιάν, ήταν ο ήρωας των "νερατζούρι", αφού σημείωσε το γκολ για το 1-0 και τη νίκη πρόκριση εις βάρος της Αταλάντα, στα προημιτελικά του Coppa Italia.

Ο αγώνας ήταν αρκετά ισορροπημένος και αμφίρροπος. Ο Ρομέλου Λουκάκου άρχισε να θυμίζει το καλό εαυτό του και απείλησε την άμυνα των φιλοξενουμένων, αλλά δεν έβρισκε δίχτυα στις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν.

Στο 57ο λεπτό, ο Νταρμιάν που είχε προωθηθεί αν και αγωνιζόταν ως τρίτο στόπερ στη θέση του Σκρίνιαρ (έμεινε εκτός αποστολής) έπιασε ένα όμορφο σουτ και άνοιξε το σκορ για την Ίντερ. Οι κυπελλούχοι κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμα μέχρι τέλους και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσουν το νικητή του Γιουβέντους - Λάτσιο.

Τα αποτελέσματα των προημιτελικών

  • Ίντερ - Αταλάντα 1-0 (57' Νταρμιάν)
  • 01/02 19:00 Φιορεντίνα - Τορίνο
  • 01/02 22:00 Ρόμα - Κρεμονέζε
  • 02/02 22:00 Γιουβέντους - Λάτσιο

Τα ζευγάρια των ημιτελικών

  • Ίντερ - Γιουβέντους ή Λάτσιο
  • Κρεμονέζε ή Ρόμα - Φιορεντίνα ή Τορίνο

* Οι αγώνες είναι διπλοί και θα διεξαχθούν 4-5 και 25-26 Απριλίου.

** Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 24 Μαΐου στο "Ολίμπικο" της Ρώμης.

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΝΤΕΡ ΑΤΑΛΑΝΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ