ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Αποθέωση στο πούλμαν των πρωταθλητών από οπαδούς έξω από το Μεάτσα

Inter Milan fans celebrate and shout slogans celebrating Inter Milan's Serie A title, as the team's bus arrives prior to the start of a Serie A soccer match between Inter Milan and Sampdoria, at Milan's San Siro stadium, Saturday, May 8, 2021. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan fans celebrate and shout slogans celebrating Inter Milan's Serie A title, as the team's bus arrives prior to the start of a Serie A soccer match between Inter Milan and Sampdoria, at Milan's San Siro stadium, Saturday, May 8, 2021. (AP Photo/Luca Bruno) @ 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Το ματς της Ίντερ με την Σαμπντόρια "άρχισε" με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για τους νέους πρωταθλητές Ιταλίας, με την αποστολή των νερατζούρι να γνωρίζει την αποθέωση από χιλιάδες οπαδούς που την περίμεναν έξω από το "Μεάτσα" (VIDEOS).

Η Ίντερ αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ιταλίας την περασμένη Κυριακή και επέστρεψε στην κορυφή του ιταλικού ποδοσφαίρου μετά από απουσία 11 χρόνων και τώρα είναι η ώρα για τον Αντόνιο Κόντε και τους ποδοσφαιριστές του να βιώσουν στιγμές ευτυχίας και... τρέλας συντροφιά με τους οπαδούς της ομάδας.

Οι οργανωμένοι τιφόζι των νερατζούρι, η Curva Nord, είχε προαναγγείλει θερμή υποδοχή στους παίκτες κατά την άφιξή τους στο "Μεάτσα" το απόγευμα του Σαββάτου ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με την Σαμπντόρια και έκαναν πράξη την υπόσχεσή τους, με πάνω από 3.000 άτομα να δημιουργούν εκρηκτική ατμόσφαιρα.

Τραγούδια, συνθήματα, πανό, καπνογόνα έδωσαν πανηγυρικό τόνο στην άφιξη των παικτών της Ίντερ στο γήπεδο, με τους οπαδούς να δίνουν μάλιστα νέο ραντεβού με τους πρωταγωνιστές του φετινού θριάμβου για τις 23 Μαΐου όπου και θα γίνει η απονομή του σκουντέτο στο πλαίσιο της εντός έδρας αναμέτρησης με την Ουντινέζε για την 38η και τελευταία αγωνιστική της Serie A.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @ 2021 Luca Bruno/Associated Press

TAGS ΙΝΤΕΡ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ