ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Γιόρτασε το σκουντέτο με εντυπωσιακό ραπ video clip

Inter Milan's Lautaro Martinez, right, celebrates with his teammate Achraf Hakimi after scores against Sassuolo during the Serie A soccer match between Inter Milan and Sassuolo at the San Siro Stadium in Milan, Italy, Wednesday, April 7, 2021. (AP Photo/Antonio Calanni)
Inter Milan's Lautaro Martinez, right, celebrates with his teammate Achraf Hakimi after scores against Sassuolo during the Serie A soccer match between Inter Milan and Sassuolo at the San Siro Stadium in Milan, Italy, Wednesday, April 7, 2021. (AP Photo/Antonio Calanni) @ 2021 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Ο Αντόνιο Κόντε και οι παίκτες του χάρισαν στην Ίντερ το πολυπόθητο σκουντέτο και η διοίκηση έκανε ένα όμορφο δώρο στους τιφόζι των νερατζούρι, δημοσιεύοντας ένα ραπ video clip αφιερωμένο στους νεους πρωταθλητές Ιταλίας.

Η επικράτηση με 2-0 επί της Κροτόνε ήταν το ορεκτικό του Σαββάτου αφού την Κυριακή ακολούθησε η ισοπαλία στο Σασουόλο - Αταλάντα που έστεψε την Ίντερ πρωταθλήτρια Ιταλίας για πρώτη φορά μετά από το 2010 και για 19η φορά στην ιστορία της, βγάζοντας δεκάδες χιλιάδες οπαδούς της στους δρόμους του Μιλάνου για να γιορτάσουν με την ψυχή τους.

Οι πανηγυρισμοί ωστόσο δεν έχουν ακόμα σταματήσει στην μπλε και μαύρη πλευρά της πρωτεύουσας της Λομβαρδίας, με τους ανθρώπους της Ίντερ να δείχνουν διάθεση να διατηρηθεί το γιορτινό κλίμα για πολύ καιρό ακόμα με δεδομένο πως απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της φετινής Serie A.

Απόδειξη το video clip που δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό του συλλόγου στο Twitter με ραπ μουσική, που φτιάχτηκε αποκλειστικά και μόνο για την επιτυχία του Κόντε και των παικτών του, με τους νερατζούρι να προτρέπουν τους οπαδούς να το απολαύσουν φωνάζοντας όλοι μαζί για την αγαπημένη τους ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @ 2021 Antonio Calanni/Associated Press

TAGS ΙΝΤΕΡ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ