EURO 2020

Ταξίδι στην Δανία για τον Έρικσεν από τον Μαρότα και τον γιατρό της Ίντερ

Ο Κρίστιαν Έρικσεν με τη φανέλα της εθνικής Δανίας στην πρεμιέρα του Euro 2020 κόντρα στην Φινλανδία
Ο Κρίστιαν Έρικσεν με τη φανέλα της εθνικής Δανίας στην πρεμιέρα του Euro 2020 κόντρα στην Φινλανδία @ 2021 WOLFGANG RATTAY/ AP IMAGES

Ο CEO της Ίντερ Μπέπε Μαρότα αναμένεται να ταξιδέψει στην Κοπεγχάγη συνοδευόμενος από τον γιατρό της ομάδας για να δουν από κοντά τον Κρίστιαν Έρικσεν και να διαπιστώσουν οι ίδιοι την εξέλιξη της υγείας του.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν κατάφερε να σταθεί όρθιος και να κερδίσει τη μεγαλύτερη μάχη που έδωσε ποτέ, μένοντας στη ζωή μετά από το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη κατά τη διάρκεια του Δανία - Φινλανδία, ενώ την Τρίτη έστειλε το πρώτο του μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο ευχαριστώντας όλους εκείνους που στάθηκαν δίπλα του και ευχήθηκαν για τον ίδιο.

Στο πλευρό του Δανού επιτελικού μέσου βρίσκεται από την πρώτη στιγμή και η ομάδα του, η Ίντερ, με τον Έρικσεν να δείχνει πάντως και αυτός το δέσιμό με τους νερατζούρι γράφοντας το βράδυ του Σαββάτου στην εφαρμογή "What's Up" όπου συνομιλούν τα μέλη της ομάδας για να καθησυχάσει άπαντες πως είναι καλά.

Αυτό το γεγονός έφερε ανακούφιση σε όλη την ποδοσφαιρική υφήλιο και αυτό που περιμένουν τώρα άπαντες είναι να μη δείξουν κάτι αρνητικό οι τελευταίες εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί και να πάρει άμεσα εξιτήριο.

Όταν δε γίνει αυτό (πολύ πιθανό ακόμα και την Τετάρτη), όλα δείχνουν πως θα έχει επισκέψεις, με την ιταλική ιστοσελίδα "Sportmediaset.it" να αποκαλύπτει πως ο CEO της Ίντερ, Μπέπε Μαρότα, και ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου των νερατζούρι, Πιέρο Βόλπι, θα ταξιδέψουν άμεσα στην Κοπεγχάγη για να είναι κοντά στον παίκτη και με τη φυσική τους παρουσία.

Με αυτό τον τρόπο θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί του και να έχουν ιδία άποψη για αυτό που του συνέβη ενώ θα στείλουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα: πως ο Έρικσεν είναι ένας παίκτης που συνιστά σημαντικό κεφάλαιο για τους Μιλανέζους και βρίσκονται συνέχεια στο πλευρό του από εδώ και πέρα.

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΔΑΝΙΑΣ ΙΝΤΕΡ ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΕΡΙΚΣΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ