ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Ανοίγει το "Μεάτσα" για να δουν οι οπαδοί τον τελικό του Champions League από γιγαντοοθόνη

Ίντερ: Ανοίγει το "Μεάτσα" για να δουν οι οπαδοί τον τελικό του Champions League από γιγαντοοθόνη
@2023 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Η Ίντερ έχει σχεδόν δώσει τα χέρια με το δήμο του Μιλάνου και όλα δείχνουν πως το "Μεάτσα" θα ανοίξει το βράδυ του τελικού του Champions League, ώστε χιλιάδες φίλοι των νερατζούρι να δουν μέσω γιγαντοοθόνης τον αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι.

Η Ίντερ ήταν εντυπωσιακή στην τελική ευθεία της σεζόν και ανταμείφθηκε με το παραπάνω, αφού νίκησε δύο φορές την Μίλαν στα ημιτελικά (παίρνοντας ρεβάνς για τον αποκλεισμό από τη συμπολίτισσα στους ημιτελικούς του 2003 και στα προημιτελικά του 2005) και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Champions League για να κυνηγήσει το τέταρτο τρόπαιο με τα μεγάλα αυτιά στην ιστορία της.

Εκεί θα βρει απέναντί της την Μάντσεστερ Σίτι και θα έχει την υποστήριξη χιλιάδων οπαδών της στην Κωνσταντινούπολη, ενώ πολλοί και θα είναι οι πιστοί φίλοι της που θα δημιουργήσουν ατμόσφαιρα... γηπέδου την ώρα του τελικού στο δικό της σπίτι.

Στο "Μεάτσα" φυσικά, με την ιταλική ιστοσελίδα "Sportmediaset" να αποκαλύπτει πως λείπει η ανακοίνωση αλλά θεωρείται σχεδόν τελειωμένη η συμφωνία των νερατζούρι με τον δήμο Μιλάνου ώστε να ανοίξει το "Τζουζέπε Μεάτσα" την βραδιά του τελικού, στις 10 Ιουνίου, και να φιλοξενήσει γύρω στους 30.000 φίλους της Ίντερ.

Όλοι αυτοί αναμένεται να απολαύσουν το ματς μέσα από γιγαντοοθόνη, με τους ανθρώπους του Δήμου να σκέφτονται πως αυτή θα είναι μία καλή λύση, από το να υπάρχει συνωστισμός και να δημιουργηθεί το αδιαχώρητο στην Πιάτσα Ντουόμο, μέρος όπου συνηθίζονται να μαζεύονται για τους πανηγυρισμούς τους οι φίλοι της Ίντερ.

TAGS ΙΝΤΕΡ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ