CHAMPIONS LEAGUE

Ινιέστα: "Ομάδα συνόλου ο ΠΑΟ"

Ινιέστα: "Ομάδα συνόλου ο ΠΑΟ"

Ο Αντρές Ινιέστα χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό στο Sport24.gr ως ομάδα συνόλου και μίλησε για τον στόχο της κατάκτησης του θεσμού αλλά και το κίνητρο μετά την ήττα από την Έρκουλες.

Ο Αντρές Ινιέστα έδειξε να γνωρίζει μερικά γενικά πράγματα για τον Παναθηναϊκό αλλά όπως ο ίδιος δήλωσε, σε ερώτηση του Sport24.gr, όλη ομάδα θα μελετήσει ακόμα περισσότερο μέχρι τον αγώνα και ο Γκουρδιόλα θα αποφασίσει την τελική τακτική.

" Ο Παναθηναϊκός είναι μία δυνατή ομάδα με παίκτες που έχουν εμπειρία και ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί σε μεγάλες ομάδες αλλά και στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Πέρα όμως από το γεγονός ότι πρόκειται για μια ομάδα συνόλου, δεν ξεχνάμε ότι έχουμε μπροστά μας το πρώτο παιχνίδι των ομίλων, στο οποίο πάντοτε είναι πολύ σημαντικό να παίρνεις τη νίκη.

Γι' αυτό και αντιμετωπίζουμε το αυριανό ματς με μεγάλη σοβαρότητα. Σήμερα (σ.σ. Δευτέρα) και αύριο θα συνεχίσουμε την ανάλυση του αντιπάλου μας για να δούμε ποιος θα είναι ο σωστός τρόπος για να τον αντιμετωπίσουμε."



Σε ότι αφορά τους στόχους στο ξεκίνημα του Τσάμπιονς Λιγκ, ο "χρυσός" σκόρερ της Ισπανίας στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, είπε: " Για μας αποτελεί καθήκον να κατακτάμε κάθε χρόνο το Champions League και η φετινή σεζόν δεν αποτελεί εξαίρεση. Σε μια διοργάνωση σαν κι αυτή, τόσο απαιτητική και με λίγα περιθώρια λάθους, είναι σημαντικό να κάνεις ένα καλό ξεκίνημα στην έδρα σου".

Τέλος για την απρόσμενη εντός έδρας ήττα του Σαββάτου υποστήριξε: " Απέναντι στη Έρκουλες δεν βρήκαμε λύσεις. Οι αντίπαλοι έπαιξαν πολύ καλά. Όταν δεν κερδίζουμε δεν συμβαίνει ποτέ αυτό λόγω έλλειψης πάθους, ούτε κανένας μας πιστεύει ότι είμαστε ανίκητοι. Πρόκληση για μας είναι να είμαστε στο εξής καλύτεροι σε ψυχολογικό και αγωνιστικό επίπεδο. Δεν θα είναι όλα τα παιχνίδια σαν κι αυτό.

Το καλό είναι ότι όταν προέρχεσαι από μία ήττα, έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις στον αμέσως επόμενο αγώνα και έχεις μεγαλύτερο κίνητρο. Αν η ομάδα είναι γρήγορη και έχει ξεκάθαρες ιδέες μέσα στο παιχνίδι, με τους παίκτες που διαθέτει μπορεί να πετύχει πολλά γκολ κι έτσι να αλλάξουν όλα
".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ