ΙΝΤΕΡ

Ιμπραΐμοβιτς ο νέος Μίδας του ποδοσφαίρου

Ιμπραΐμοβιτς ο νέος Μίδας του ποδοσφαίρου
Ιμπραΐμοβιτς

Ο Ιμπραΐμοβιτς είναι έτοιμος να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου

Ο Σουηδός στράικερ της Ίντερ διανύει φέτος μια καταπληκτική χρονιά στην Ίντερ με επτά τέρματα μέχρι στιγμής, βοηθώντας την ομάδα του που βρίσκεται στην κορυφή του Ιταλικού πρωταθλήματος. Στο Τσάμπιονς Λιγκ επίσης είναι σε πολύ καλή φόρμα καθώς έχει πετύχει τέσσερα τέρματα, συμπεριλαμβανομένου και του φοβερού γκολ απέναντι στην CSKA Moscow.
Και επειδή όπως λένε, "των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν", οι άνθρωποι της Ίντερ είναι έτοιμη να προσφέρουν συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που θα φτάσουν τα οκτώ εκ. Ευρώ τον χρόνο, παραπάνω από τα διπλάσια που παίρνει σήμερα (3,5 εκ Ευρώ).

Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα βγήκε στην επιφάνεια του τύπου, ότι ο Κακά ετοιμάζεται να ανανεώσει και αυτός με την Μίλαν μέχρι το 2012, με ετήσιες αποδοχές κοντά στα εξήμισι εκ. Ευρω.

Ο μάνατζερ του Ιμπραΐμοβιτς αρνήθηκε βέβαια τις φήμες και δήλωσε σχετικά για το θέμα:

“Τόσο οι δικές μου σχέσεις με τον σύλλογο όσο και του Ζλάταν είναι πολύ καλές, αλλά ακόμα δεν είμαστε έτοιμη να υπογράψουμε καινούργιο συμβόλαιο, είναι νωρίς ακόμη”.



Αυτές οι δηλώσεις δεν πτόησαν βέβαια τον Ιταλικό τύπο, που πιστεύει ότι η ερώτηση είναι πότε θα υπογράψει ο Ιμπραΐμοβιτς, και όχι το αν θα υπογράψει.






TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ