ΜΙΛΑΝ

Ιμπραχίμοβιτς: "Ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα; Η ομάδα που παίζει ο Ζλάταν"

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στην αναμέτρηση της Μίλαν με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Europa League
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στην αναμέτρηση της Μίλαν με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Europa League © 2021 ANTONIO CALANNI / AP IMAGES

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς μπήκε στην πέμπτη δεκαετία της ζωής του, η ψυχολογία του είναι στα ύψη και ισχυρίστηκε πως η Μίλαν θα κερδίσει τη φετινή Serie A, καθώς έχει εκείνον στο ρόστερ της.

Μπορεί ο τραυματισμός που τον ταλαιπωρεί να μην έχει επιτρέψει στον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς να βοηθήσει τη Μίλαν στη φετινή Serie A όσο ο ίδιος θα ήθελε, καθώς μετράει μόλις μία συμμετοχή, αλλά ο ίδιος παρουσιάστηκε σίγουρος ότι η ομάδα του θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Ο Σουηδός σούπερ σταρ όχι μόνο δεν πτοείται από τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετωπίζει, αλλά η διάθεσή του βρίσκεται στα ύψη και μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή Le lene εξέφρασε με βεβαιότητα πως χάρη σε εκείνον οι "ροσονέρι" θα στεφθούν πρωταθλητές Ιταλίας.

"Είμαι καλά και αισθάνομαι πάντα νέος. Πέρασε άλλος ένας χρόνος, αλλά περιμένω μόνο την ώρα να επιστρέψω στο γήπεδο. Υπάρχουν κάποια μικρά προβλήματα, αλλά όλα λύνονται. Πού παίζει ο Ζλάταν; Μίλαν; Άρα, η Μίλαν θα κερδίσει το πρωτάθλημα", ανέφερε χαμογελώντας ο Ιμπραχίμοβιτς.

TAGS ΜΙΛΑΝ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ