ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ

Ιμπραχίμοβιτς: "Ο Εμπαπέ θα κατακτήσει και άλλο Μουντιάλ, δεν μπορούμε να σεβαστούμε τους Αργεντινούς"

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με τη φανέλα της Μίλαν κόντρα στην Νάπολι | 19 Δεκεμβρίου 2021
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με τη φανέλα της Μίλαν κόντρα στην Νάπολι | 19 Δεκεμβρίου 2021 @2022 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς υποστήριξε ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ θα στεφθεί ξανά παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Γαλλία, ενώ σχολίασε και τους προκλητικούς πανηγυρισμούς των Αργεντινών, που έχασαν τον σεβασμό όλων.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς είχε προβλέψει ότι η Αργεντινή κι ο Λιονέλ Μέσι θα κατακτήσουν το Μουντιάλ και λίγο καιρό μετά μιλώντας στο RMC αναφέρθηκε και στον Κιλιάν Εμπαπέ, υποστηρίζοντας πως θα κατακτήσει ξανά το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Σουηδός σταρ σχολίασε και τους προκλητικούς πανηγυρισμούς των Αργεντινών, εξηγώντας πως είναι αδύνατον να έχουν τον σεβασμό των ανθρώπων όταν συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο.

"Ο Μέσι θεωρείται ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία, ήμουν σίγουρος ότι θα κατακτούσε το Μουντιάλ. Αυτό που θα συμβεί είναι ότι ο Εμπαπέ θα κατακτήσει κι άλλο ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν ανησυχώ για τον Εμπαπέ.

Ανησυχώ για τους υπόλοιπους στην Αργεντινή, γιατί ο Μέσι θα μείνει στη μνήμη, αλλά δεν μπορούμε να σεβαστούμε τους άλλους που συμπεριφέρθηκαν άσχημα.

Μιλώ σαν κορυφαίος επαγγελματίας παίκτης, είναι σημάδι ότι θα κερδίσεις μια φορά αλλά δεν θα κερδίσεις ξανά. Δεν κερδίζουμε έτσι".

TAGS ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΜΙΛΑΝ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ