ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ

Ιμπραχίμοβιτς: "Ίσως επιστρέψω στο MLS για να τους θυμίσω τι είναι ποδόσφαιρο"

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς κατά τη διάρκεια του Μίλαν - Νάπολι
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς κατά τη διάρκεια του Μίλαν - Νάπολι ANTONIO CALANNI / AP IMAGES

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς υποστήριξε πως είναι ο καλύτερος παίκτης που έχει αγωνιστεί στο MLS, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει ξανά είτε ως παίκτης, είτε ως ιδιοκτήτης.

Προτού επιστρέψει στη Μίλαν και τη Serie A τον Ιανουάριο του 2020, ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αγωνίστηκε για μία διετία στους Λος Άντζελες Γκάλαξι, όπου σημείωσε 53 γκολ σε 58 εμφανίσει.

Ο Σουηδός εντάχθηκε στην αμερικάνικη ομάδα τον Μάρτιο του 2018, αφού το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λύθηκε πρόωρα.

Ο τότε 36χρονος μόλις είχε επιστρέψει από έναν σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο τον Νοέμβριο εκείνης της χρονιάς και μιλώντας στο ESPN υποστήριξε πως ότι η μεταγραφή του πέρα από τον Ατλαντικό τον βοήθησε να ανακτήσει πλήρως τη φυσική του κατάσταση.

"Είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ ευγνώμων για το MLS, γιατί μου έδωσαν την ευκαιρία να νιώσω ζωντανός. Αλλά το πρόβλημα ήταν ότι ήμουν ακόμα πολύ ζωντανός. Άρα ήμουν πολύ καλός γι' αυτή τη διοργάνωση. Αυτό έδειξα.

Είμαι ο καλύτερος που έχω παίξει ποτέ στο MLS και αυτό δεν το λέω επειδή προσπαθώ να δείξω κάτι. Αυτό είναι αλήθεια. Και όταν ήμουν εκεί, το απόλαυσα. Πέρασα καλά και μου αρέσει ο τρόπος που δούλευαν.

Το να παίξω στο MLS ήταν ο καλύτερος τρόπος για να επιστρέψω μετά τον τραυματισμό μου. Ήμουν στην καλύτερη κατάσταση από ποτέ. Και είμαι πολύ περήφανος που έπαιξα για το MLS, γιατί μου έλεγαν τα γήπεδα είναι αρκετά άδεια όταν παίζεις εκεί..

Δεν υπήρχαν άδεια γήπεδα όταν έπαιζα. Ήταν ακόμη και υπερφορτωμένο, οπότε δεν μπορώ να παραπονεθώ. Ποτέ δεν ξέρεις - ίσως μια μέρα επιστρέψω. Έτσι, για να τους υπενθυμίσω τι είναι πραγματικό ποδόσφαιρο. Ίσως επιστρέψω και έχω τη δική μου ομάδα -ποτέ δεν θα μάθετε".

TAGS ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ ΜΙΛΑΝ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ MLS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ