ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ

Ιμπραχίμοβιτς: "Είπα ότι θέλω να φέρω πίσω το πρωτάθλημα και κάποιοι γελούσαν"

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς @ 2022 ANTONIO CALANNI / AP IMAGES

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς δήλωσε ότι κάποιοι γελούσαν όταν δήλωσε στην επιστροφή του στη Μίλαν ότι θέλει να φέρει πίσω το πρωτάθλημα, ενώ τόνισε ότι την απόφασή για το μέλλον του θα τη λάβει σύντομα.

Η Μίλαν νίκησε 3-0 τη Σασουόλο εκτός έδρας και κατέκτησε το 19ο πρωτάθλημα στην ιστορία της. Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς είχε κέφια τόσο κατά τη διάρκεια της απονομής, όπου βγήκε με πούρο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, όπου αναφέρθηκε σε παλαιότερη δήλωσή του στην οποία είχε πει ότι θέλει να φέρει πίσω το πρωτάθλημα και κάποιοι γελούσαν.

Παράλληλα αναφέρθηκε στον Μίνο Ραϊόλα, αφιερώνοντας τον τίτλο στη μνήμη του, ενώ για το μέλλον του τόνισε ότι θα πάρει την απόφασή του στο μέλλον.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς: "Όταν έφτασα εδώ, είπα ότι ήθελα να φέρω το σκουντέτο πίσω και κάποιοι γελούσαν στη συνέντευξη Τύπου. Αντίθετα, όλα είναι πιθανά, είναι ένα πρωτάθλημα που νιώθω ότι είναι δικό μου και αισθάνομαι ότι είναι πιο σημαντικό από τα άλλα. Ήμουν οδηγός για τα αγόρια και κερδίσαμε.

Η ομάδα είναι δυνατή, ο κύριος Πιόλι έκανε σπουδαία πράγματα επειδή υπήρχε μια περίπλοκη κατάσταση, αλλά με τη δουλειά που κάναμε στο τέλος, κερδίσαμε.

Θα συνεχίσω να παίζω αν νιώθω φυσικά καλά. Η απόφασή μου θα ληφθεί σύντομα. Είχα πολλά προβλήματα, αλλά θα αποφασίσω σύντομα. Αυτό το πρωτάθλημα είναι για τον Ραϊόλα. Είναι ο πρώτος τίτλος που κέρδισα χωρίς αυτόν στο πλευρό μου".

TAGS ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ ΜΙΛΑΝ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ