ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ

Ιμπραχίμοβιτς: "Άδειαζα το γόνατό μου μία φορά την εβδομάδα για έξι μήνες"

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς της Μίλαν σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Σαμπντόρια για τη Serie A 2020-2021 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα" | Σάββατο 3 Απριλίου 2021
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς της Μίλαν σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Σαμπντόρια για τη Serie A 2020-2021 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα" | Σάββατο 3 Απριλίου 2021 © 2021 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Οι τελευταίοι έξι μήνες ήταν αρκετά δύσκολοι για τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ο οποίος δημοσίευσε ένα video στα social media, δείχνοντας το πώς άδειαζε το υγρό από το γόνατό του.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα στο γόνατό του τους τελευταίους μήνες, κάτι που τον οδήγησε στο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να αποκατασταθεί πλήρως η ζημιά στο μηνίσκο.

Ο Σουηδός σταρ, ο οποίος θα χρειαστεί να μείνει 7-8 μήνες εκτός για να αποθεραπευτεί, πρόσφατα τοποθετήθηκε με ανάρτησή του, εξηγώντας πως δεν έκανε προπονήσεις, άδειαζε το υγρό κάθε εβδομάδα και έπαιρνε παυσίπονα καθημερινά για να ανταπεξέρθει.

Με νέα δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανήρτησε ένα video, στο οποίο δείχνει τη διαδικασία που ακολούθησε τους τελευταίους έξι μήνες με την αφαίρεση του υγρού.

"Άδειαζα το γόνατό μου μία φορά την εβδομάδα για έξι μήνες", έγραψε χαρακτηριστικά ο 40χρονος.

TAGS ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΙΛΑΝ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ