ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ιμπαγάσα: "Δεν θα είναι εύκολο πρωτάθλημα"

Ιμπαγάσα: "Δεν θα είναι εύκολο πρωτάθλημα"
INTIME SPORTS

Χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας του εμφανίστηκε ο Αριέλ Ιμπαγάσα, υπογραμμίζοντας πως το φετινό πρωτάθλημα δεν θα είναι εύκολο, ενώ αποκάλυψε πως αυτή είναι πιθανότατα η τελευταία του σεζόν.

"Συγκέντρωση", είναι η λέξη κλειδί ενόψει της νέας σεζόν σύμφωνα με τον Αριέλ Ιμπαγάσα, που είναι έτοιμος να τα δώσει όλα, αφού αυτή πιθανότατα να είναι η τελευταία του σεζόν, όπως δήλωσε ο ίδιος.

Ο Αργεντινός άσος, εμφανίστηκε ευχαριστημένος για την προσπάθεια και τη νίκη του Ολυμπιακού στην Βέροια, ενώ χαρακτήρισε το φετινό πρωτάθλημα δύσκολο.

"Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο δύσκολο, ο αντίπαλος προσπάθησε για την ισοπαλία και έτσι έπρεπε να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Πρέπει να μάθουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι.

Έκανα μια πολύ καλή προετοιμασία, ίσως είναι η τελευταία μου σεζόν και θέλω να την απολαύσω. Θέλω να βοηθήσω και είμαι στη διάθεση του προπονητή.

Είναι πολύ σημαντικό που αρχίσαμε με νίκη. Είναι δύσκολο πρωτάθλημα, ελπίζουμε να πάμε καλά, δεν θα είναι εύκολο, αλλά είναι θετικό πως μπήκαμε με το δεξί", υπογράμμισε ο έμπειρος άσος.

Μασάδο: "Παλέψαμε για τη νίκη"

Από την πλευρά του, ο Πάουλο Μασάδο, δήλωσε για το πρώτο του επίσημο ματς με τη φανέλα του Ολυμπιακού: "Δύσκολο παιχνίδι σε δύσκολο γήπεδο. Παλέψαμε όλοι για να πάρουμε τη νίκη. Είμαι πολύ χαρούμενος για το αποτέλεσμα στο πρώτο μου επίσημο ματς με τη φανέλα του Ολυμπιακού".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ