ΠΑΟΚ

"Ήμασταν πολύ άτυχοι"

"Ήμασταν πολύ άτυχοι"
Κίτσιου

Οι δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ (Κίτσιου, Ολίσε) εξήγησαν γιατί ήρθε ακόμη μία ήττα σε εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος.

"Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να βγαίνουμε όμορφα μπροστά αλλά μας έλειπε η τελική πάσα. Στο δεύτερο ημίχρονο πετύχαμε το γκολ αλλά δεν μείναμε στο ρυθμό που έπρεπε να είμαστε. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για τα προβλήματα αλλά πρέπει να διορθώσουμε την κατάσταση στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Θα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι".

"Θέλαμε να πάρουμε μία διαφορά από τις ομάδες που βρίσκονται από πίσω μας. Ο Αστέρας μείωσε τη διαφορά και αυτό πρέπει να μας προβληματίσει. Είμαστε επαγγελματίες και από αύριο θα δουλέψουμε πάνω στο ματς με τη Μπενφίκα για να είμαστε έτοιμοι. Δεν θα επηρεαστούμε".

Ο Ολίσε από την πλευρά του είπε:

"Κάναμε ένα πάρα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, βγάζαμε σωστά τη μπάλα από την άμυνά μας και είχαμε μία καλή παρουσία. Ξεκινήσαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο πετυχαίνοντας το γκολ αλλά ήμασταν πολύ άτυχοι, δεχθήκαμε ένα γκολ με το γοφό και ένα με τον ώμο. Προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε.

Δεν μπορούμε να εντοπίσουμε συγκεκριμένο πρόβλημα μακριά από την Τούμπα. Σε άλλα παιχνίδια παίζεις καλά σε άλλα όχι, όλα όμως τα αντιμετωπίζουμε με την ίδια νοοτροπία, δηλαδή να κερδίσουμε. Σήμερα ήμασταν άτυχοι. Κάθε παιχνίδι είναι μια καινούρια αρχή. Ξέρουμε ότι το ματς με τη Μπενφίκα είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Θέλουμε να τα δώσουμε όλα, να παλέψουμε και στο μυαλό μας είναι μόνο αυτό τώρα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ