ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ

Ικάρντι: Ζήτησε 24ωρη προστασία και προσωπικό μάγειρα για να υπογράψει στην Γαλατάσαραϊ

Ικάρντι: Ζήτησε 24ωρη προστασία και προσωπικό μάγειρα για να υπογράψει στην Γαλατάσαραϊ
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ ΣΤΟ YOUTUBE

Η εποχή Μάουρο Ικάρντι στην Γαλατάσαραϊ άρχισε με εντυπωσιακό τρόπο αφού γνώρισε αποθεωτική υποδοχή κατά την άφιξή του στην Κωνσταντινούπολη. Προστασία και προσωπικός μάγειρας ήταν μεταξύ των αξιώσεων του Αργεντινού για να υπογράψει.

Ο Μάουρο Ικάρντι ήταν περισσευούμενος στην Γαλλία όμως δεν ισχύει το ίδιο για την... Τουρκία, με την Γαλατάσαραϊ να ανοίγει με θέρμη την αγκαλιά της και να τον υποδέχεται με κάθε επισημότητα το βράδυ της Τετάρτης.

Αυτό έγινε στο πλαίσιο της άφιξής του στην Κωνσταντινούπολη με ιδιωτική πτήση, με εκατοντάδες οπαδούς της "Τσιμ Μπομ" να τον αποθεώνουν στο περιθώριο της έναρξης διαπραγματεύσεων μεταξύ των διοικήσεων των δύο ομάδων και τον ίδιο να αποκαλύπτει στις πρώτες του δηλώσεις πως θα φοράει τα κιτρινοκόκκινα για τουλάχιστον έναν χρόνο.

"Το ενδιαφέρον των φιλάθλων ήταν εκπληκτικό πριν καν έρθω εδώ. Είμαι πολύ συγκινημένος. Θα είμαι εδώ για έναν χρόνο και ο στόχος είναι να έχουμε επιτυχίες, θα δούμε τι θα συμβεί μετά.

Εγώ και η οικογένειά μου είμαστε πολύ ευτυχισμένοι που βρισκόμαστε στην Κωνσταντινούπολη", τόνισε ο Αργεντινός επιθετικός, που συνοδευόταν τόσο από τη σύζυγό του Γουάντα Νάρα όσο και από τα παιδιά τους.

Τα ρεπορτάζ των τουρκικών ΜΜΕ αναφέρουν πως από τα 8 εκατομμύρια ευρώ που είναι το ετήσιο κασέ του (βάσει του συμβολαίου του στην Παρί), η Γαλατάσαραϊ ανέλαβε να καλύψει τα 3 εκατομμύρια και τα υπόλοιπα 5 να τα δώσουν οι πρωταθλητές Γαλλίας, ενώ σύμφωνα με πηγές από την Αργεντινή, μόνο εύκολες δεν ήταν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

Και αυτό γιατί πέρα από το οικονομικό, ο Ικάρντι είχε συγκεκριμένες αξιώσεις, μεταξύ των οποίων να έχει 24ωρη φύλαξη και προστασία ο ίδιος και η οικογένειά του αλλά και να του διαθέσουν προσωπικό μάγειρα.

Σημειώνεται πως η "Γαλατά" δεν σταμάτησε την ενίσχυσή της στον Ικάρντι αφού από την Πέμπτη βρίσκεται στην Τουρκία και ο Χουάν Μάτα, που έμεινε ελεύθερος από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το περασμένο καλοκαίρι και είναι έτοιμος να υπογράψει και αυτός συμβόλαιο συνεργασία με την "Τσιμ Μπομ".

TAGS ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ