ΙΩΝΙΚΟΣ

Iκανοποίηση Βαζάκα

Iκανοποίηση Βαζάκα
New Image ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με τους Φαμπίνιο, Νατσούρα και Προχορένκοφς να ακολουθούν και σήμερα ατομικό πρόγραμμα, πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση των παικτών του Ιωνικού

Ωστόσο και οι τρεις ποδοσφαιριστές "ανέβασαν στροφές" σήμερα και μάλιστα ο Νατσούρας θα μπει από αύριο στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων, ενώ εντός των αμέσων προσεχών ημερών θα μπουν και οι άλλοι δύο.
Υπενθυμίζεται ότι ο Προχορένκοφς έχει μια ενόχληση στον έξω πλάγιο σύνδεσμο του δεξιού γόνατου, ενώ όσον αφορά στον Φαμπίνιο, ξεπέρασε το πρόβλημα με το χτύπημα στον αστράγαλο, που είχε δεχθεί στο φιλικό ματς με το Κορωπί, αλλά υποφέρει από τενοντίτιδα και υποβάλλεται σε εντατική φυσικοθεραπεία.

Ο Γιώργος Βαζάκας είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια που καταβάλουν οι παίκτες του στις προπονήσεις, αλλά, δεν του αρέσει καθόλου η αγωνιστική απραξία, καθώς ο Ιωνικός βρισκόταν σε καλή κατάσταση και ανοδική πορεία η οποία ανακόπηκε από την αναγκαστική διακοπή.

Ετσι, ο προπονητής του Ιωνικού, με τον τρόπο προπόνησης που κάνει καθημερινά, προσπαθεί να κρατήσει τους παίκτες του σε εγρήγορση και προσηλωμένους στον μεγάλο στόχο που φυσικά είναι ο πρωταθλητισμός και η άμεση επάνοδος στη μεγάλη κατηγορία.





TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ