ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ικανοποίηση παρά την ήττα από Ρότζερς

Ικανοποίηση παρά την ήττα από Ρότζερς

Το τρόπαιο του ICC δεν κατέληξε στη Λίβερπουλ που ηττήθηκε στον τελικό από τη Γιουνάιτεντ, παρόλα αυτά ο Μπρένταν Ρότζερς μόνο καλά λόγια είχε να πει για τους "κόκκινους". Εγκώμια για Στέρλινγκ.

"Γενικά είμαι ευχαριστημένος με ολόκληρο το τουρνουά και αυτά που έχουμε κάνει. Φαίνεται πως είμαστε μακριά πολύ καιρό αλλά όλο αυτό το διάστημα έχουμε παλέψει πολύ σκληρά και θα φύγουμε από εδώ με πολλά θετικά στοιχεία, ανυπομονώντας να ξεκινήσει σε δύο εβδομάδες η νέα σεζόν", δήλωσε αρχικά ο τεχνικός των "κόκκινων", για να αναφερθεί κατόπιν για τον χαμένο τελικό του ICC κόντρα στη Γιουνάιτεντ.

"Ήταν ένα πραγματικά καλό ματς για τις δύο ομάδες στο τέλος της προετοιμασίας τους. Αμφότερες έκαναν καλή δουλειά εδώ.

Αξίζαμε να πάρουμε το προβάδισμα και είχαμε ακόμα μερικές ευκαιρίες. Ίσως να έπρεπε να μας είχε δοθεί ένα ακόμα πέναλτι ενώ ήταν προφανές πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε βρεθεί σε δύσκολη θέση.

Δεχτήκαμε όμως ένα απογοητευτικό γκολ και μετά δεχτήκαμε πολύ γρήγορα και ένα δεύτερο, οπότε το ματς άρχισε να στραβώνει για μας".

Ικανοποίηση παρά την ήττα από Ρότζερς

Ο Ρότζερς έκανε μάλιστα ειδική αναφορά στον Ραχίμ Στέρλινγκ, πλέκοντας το εγκώμιο του νεαρού μεσοεπιθετικού της Λίβερπουλ για την εμφάνισή του απέναντι στη Γιουνάιτεντ.

"Ήταν έξοχος, μία πραγματική απειλή. Είναι συναρπαστικό να βλέπεις έναν παίκτη ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας του ξέρει να πρεσάρει σωστά. Είναι πολύ σωστός όσον αφορά στην τακτική.

Όταν τρέχει πάνω στους αμυντικούς μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες. Είναι ένα αυθεντικό ταλέντο στα 19 του και γίνεται συνεχώς καλύτερος".

Υπενθυμίζεται ότι μετά το τέλος της περιοδείας της στις ΗΠΑ, η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ επιστρέφει στο Νησί όπου θα αντιμετωπίσει στο "Άνφιλντ" την ερχόμενη Κυριακή τη Ντόρτμουντ, στο τελευταίο της φιλικό παιχνίδι πριν την έναρξη της φετινής Premier League.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ