ΙΣΠΑΝΙΑ

Ο Ιγκλέσιας απάντησε με VIDEO στους ομοφοβικούς που του επιτέθηκαν επειδή κράτησε τσάντα

Οι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μπέτις δέχτηκαν ομοφοβικές προσβολές, καθώς δημοσίευσαν στα κοινωνικά δίκτυα μια φωτογραφία στην οποία εμφανίζονται κρατώντας τσάντες.
Οι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μπέτις δέχτηκαν ομοφοβικές προσβολές, καθώς δημοσίευσαν στα κοινωνικά δίκτυα μια φωτογραφία στην οποία εμφανίζονται κρατώντας τσάντες. PRINT SCREEN

Ο παίκτης της Ρεάλ Μπέτις, Μπόρχα Ιγκλέσιας, απάντησε με VIDEO στα social media στις ομοφοβικές προσβολές που δέχθηκε, επειδή εμφανίστηκε να κρατάει τσάντα.

Πρόσφατα οι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μπέτις, Μπόρχα Ιγκλέσιας και ο Αϊτόρ Ρουιμπάλ, δέχτηκαν ομοφοβικά σχόλια, αφού δημοσίευσαν στα social media μια φωτογραφία, στην οποία εμφανίζονται κρατώντας τσάντες.

"Γεια σας, είμαι ο Μπόρχα Ιγκλέσιας και είμαι ετεροφυλόφιλος", είπε ο Ισπανός επιθετικός στο VIDEO που δημοσίευσε. Στην προσπάθειά του να καυτηριάσει την ομοφοβία στο VIDEO εμφανίζονται πολλά tweets από ένα "παράλληλο σύμπαν" όπου το να είναι κανείς ετεροφυλόφιλος είναι είδηση και αιτία διακρίσεων.

Τότε ο 30χρονος αναρωτιέται: "Δεν θα συνέβαινε ποτέ αυτό; Και γιατί να συμβαίνει τότε το άλλο; Κάθε φορά που συμβαίνουν τέτοιου είδους καταστάσεις σχετικά με τις φοβίες που εξακολουθούν να υπάρχουν, μου δίνουν τη δύναμη να συνεχίσω να αγωνίζομαι, ώστε ο καθένας να κάνει και να απολαμβάνει τον εαυτό του και τους άλλους όπως ο ίδιος νιώθει πραγματικά.

Δεν μου επιτίθενται επειδή είμαι ετεροφυλόφιλος. Το 2022 ο αριθμός των επιθέσεων αυξήθηκε κατά 70%. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα τα μηνύματα αγάπης που μου στέλνετε πάντα.

Και όσοι από εσάς έχετε ακόμα στην προϊστορία, σας στέλνω πολλή στήριξη. Πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να μην εξελίσσεστε και να συνεχίσετε να επηρεάζετε τον εαυτό σας αντί να απολαμβάνετε το πόσο πολύτιμη είναι η ζωή", συμπλήρωσε ο Μπόρχα.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΕΤΙΣ SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ