ΓΑΛΛΙΑ

Ηγεμονική πρόταση για Ρούνεϊ η Παρί

Ηγεμονική πρόταση για Ρούνεϊ η Παρί

Ρούνεϊ, ο άνθρωπος των 100.000.000 λιρών! Τόσα είναι τα χρήματα που ετοιμάζεται να διαθέσει συνολικά η Παρί Σεν Ζερμέν για τον πάρει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως αποκαλύπτει αγγλικό ΜΜΕ. Διαβάστε το story.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της "Mirror", ο ζάμπλουτος ιδιοκτήτης της Παρί, Νασέρ Ελ-Κελαϊφί, είναι αποφασισμένος να ανοίξει για μία ακόμα το... θησαυροφυλάκιό του και να βγάλει το αστρονομικό ποσό των 100.000.000 ευρώ, διαθέτοντάς το για να γίνει το deal με τον Γουέιν Ρούνεϊ.

Συγκεκριμένα, οι Παριζιάνοι φέρονται διατεθειμένοι να καταβάλλουν 40 εκ.ευρώ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να δώσει τη συγκατάθεσή της για την αποδέσμευση του παίκτη και τα υπόλοιπα 60 εκ.ευρώ στον 27χρονο άσο μέσω ενός τετραετούς συμβολαίου (15 εκ.ευρώ "καθαρά" το χρόνο).

Το δημοσίευμα υπογραμμίζει επίσης πως ο Ρούνεϊ έχει γίνει ο Νο 1 στόχος των πρωταθλητών Γαλλίας για την ενίσχυση της επιθετικής τους γραμμής, από τη στιγμή μάλιστα που το πιθανότερο είναι να πάρει τη θέση (και το συμβόλαιο) του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς που οδεύει προς... Serie A.

Ηγεμονική πρόταση για Ρούνεϊ η Παρί

Ένα από τα πιο "hot" ονόματα του θερινού μεταγραφικού παζαριού αναμένεται να είναι ο Γουέιν Ρούνεϊ

Την ίδια ώρα πάντως, ο Άγγλος επιθετικός εμφανίζεται αναποφάσιστος αναφορικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τη "Mirror" να σημειώνει πως ο ίδιος περιμένει να δει ποιες θα είναι οι προθέσεις του Ντέιβιντ Μόγιες (διαδέχεται επίσημα τον Φέργκιουσον την 1η Ιουλίου) για να κατασταλάξει στο αν θα παραμείνει ή όχι στο "Ολντ Τράφορντ".

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ