ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ηφαίστειο το "Γ. Καραϊσκάκης" με Γιουνάιτεντ

Ηφαίστειο το "Γ. Καραϊσκάκης" με Γιουνάιτεντ

Ούτε λίγες ώρες δεν άντεξαν τα εισιτήρια της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Μάντσεστερ Γ. στο "Γ. Καραϊσκάκης", καθώς οι φίλοι των Πειραιωτών τα εξάντλησαν μέχρι ενός!

Την Παρασκευή (7/2) το πρωί κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια της σπουδαίας αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", που είναι προγραμματισμένη για τις 25 Φεβρουαρίου (21:45) στο πλαίσιο της φάσης των "16" του Champions League.

Μέσα σε λίγες μόλις ώρες (!) τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν μέχρι ενός (!), καθώς οι φίλοι του Ολυμπιακού έσπευσαν μαζικά προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα "μαγικό χαρτάκι" με κάθε τρόπο.

Αρχικά μέσω ίντερνετ και στην συνέχεια στα εκδοτήρια, επικράτησε πανζουρλισμός και η ΠΑΕ Ολυμπιακός αρχικά ανακοίνωσε την εξάντληση τους online και λίγο μετά την... εξαφάνιση τους γενικώς!

Έχοντας πραγματοποιήσει σπουδαίες εμφανίσεις στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, εξασφαλίζοντας την πρόκριση του στην επόμενη φάση του θεσμού, ο Ολυμπιακός στοχεύει πλέον να εκπλήξει την ποδοσφαιρική Ευρώπη αποκλείοντας ένα τεράστιο κλαμπ όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να συνεχίσει τον δρόμο του προς τα προημιτελικά του Champions League.

Σε αυτήν την πολύ δύσκολη αποστολή τους, οι "ερυθρόλευκοι" θα έχουν την συμπαράσταση των οπαδών τους που θα κατακλύσουν τις εξέδρες του Φαληρικού γηπέδου, αποδεικνύοντας ξανά πως αποτελούν τον 12ο παίκτη του Ολυμπιακού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ