ΧΑΜΕΣ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ

Ιδιοκτήτης Μποταφόγκο για Χάμες: "Δεν ξέρω γιατί δεν πήγε καλά στον Ολυμπιακό, μιλήσαμε με τον μάνατζέρ του"

Ο Χάμες Ροντρίγκες στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Ο Χάμες Ροντρίγκες στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ / INTIME SPORTS

Ο ιδιοκτήτης της Μποταφόγκο, Τζον Τέξτορ, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της βραζιλιάνικης ομάδας για τον Χάμες Ροντρίγκερ, αποκαλύπτοντας ότι ήδη υπήρξε μία πρώτη επαφή με τον μάνατζερ του 31χρονου.

Ο Χάμες Ροντρίγκες συνεχίζει να απασχολεί ομάδες εντός κι εκτός Ευρώπης, με το όνομά του να συνδέεται και με τη Μποταφόγκο, μετά τις Γαλατασαράι και Μπέτις, μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό.

Ο ιδιοκτήτης της βραζιλιάνικης ομάδας, Τζον Τέξτορ, μετά τη νίκη επί της Σάο Πάουλο επιβεβαίωσε ότι ο σύλλογος ήρθε σε επαφή με τον μάνατζερ του Κολομβιανού άσου.

Ωστόσο, τόνισε ότι θα πρέπει ο ίδιος ο παίκτης να θέλει να παίξει στην ομάδα για να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις.

"Μου αρέσει να βλέπω αυτούς τους σπουδαίους παίκτες. Είναι παρόμοια περίπτωση με τον Καβάνι. Παρακολουθώ τον Χάμες πολλά χρόνια, τα παιδιά μου επίσης τον παρακολουθούν. Αυτοί οι παίκτες πρέπει να θέλουν να τους επιλέγουν, να θέλουν να είναι εδώ.

Πρέπει να θέλει να παίξει. Είναι υπέροχος, δεν ξέρω γιατί δεν πήγε καλά στον Ολυμπιακό.

Είναι αλήθεια ότι μιλήσαμε με τον εκπρόσωπό του, αλλά πρέπει να πει ότι θέλει να παίξει εδώ, αυτό είναι το βασικό για μένα.

Πρέπει να σηκώσει το τηλέφωνο και να πει ότι θέλει να παίξει στη Μποταφόγκο. Αυτό δεν έχει συμβεί ακόμα. Δεν αγοράζω διασημότητες, ψάχνουμε καλούς παίκτες", είπε μεταξύ άλλων.

TAGS ΧΑΜΕΣ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ