ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ίδια εισήγηση και για Παναθηναϊκό!

Ίδια εισήγηση και για Παναθηναϊκό!
INTIME SPORTS

Βάθος τριετίας έχει η γραπτή εισήγηση του επιθεωρητή της ΟΥΕΦΑ για την τιμωρία του Παναθηναϊκού.

Η εισήγηση του επιθεωρητή της ΟΥΕΦΑ είναι να τιμωρήσει τους "πράσινους" με βάθος τριετίας, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας "Sportday".

Η εισήγηση είναι ίδια με τις αντίστοιχες εισηγήσεις κατά του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ. Ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με αναστολή, ενώ η ΑΕΚ θα απολογηθεί στις 16 του μήνα. Στις 23 Φεβρουαρίου η πειθαρχική επιτροπή της ΟΥΕΦΑ θα εκδικάσει την υπόθεση του Παναθηναϊκού.

Σε περίπτωση που τιμωρηθεί ο Παναθηναϊκός θα εκτίσει μονοετή "καμπάνα" μέσα στην επόμενη τριετία που η ομάδα θα έχει εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή της συμμετοχή.

Ο Παναθηναϊκός κατηγορείται για "άνοιγμα" 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ η ΑΕΚ για 21 εκατομμύρια ευρώ. Η διαφορά είναι μεγάλη και η λογική λέει ότι ο Παναθηναϊκός θα βρει τον τρόπο να παρουσιάσει έγκαιρα τους διακανονισμούς στην ΟΥΕΦΑ ώστε να γλιτώσει τα χειρότερα.

Ο ΠΑΟΚ, που επίσης αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα, κατάφερε να παρουσιάσει ένα πειστικό σχέδιο εξυγίανσης. Ο Παναθηναϊκός για να γλιτώσει την ποινή θα πρέπει να δείξει διακανονισμούς, που θα πρέπει να έχει πετύχει μέχρι τότε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ