ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ

Ιαπωνία - Μεξικό 1-2

Ιαπωνία - Μεξικό 1-2

Με δύο γκολ του Χαβιέρ Ερνάντες το Μεξικό πήρε νίκη γοήτρου με 2-1 επί της Ιαπωνίας, η οποία δεν πήρε ούτε βαθμό στο 2013 FIFA Confederations Cup (video)

Το Μεξικό πήρε την νίκη γοήτρου, καθώς επικράτησε με 2-1 της Ιαπωνίας, χάρη σε δύο τέρματα του Χαβιέρ Ερνάντες.

Ο "Τσιτσαρίτο" σκόραρε στο 54' και το 66', ενώ μείωσε απλά ο Οκαζάκι στο 86' για τους Ασιάτες που φεύγουν από την Βραζιλία χωρίς βαθμό.

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μάλιστα στις καθυστερήσεις είχε "χρυσή" ευκαιρία να κάνει χατ-τρικ, καθώς εκτέλεσε πέναλτι, όμως ο Καουασίμα απέκρουσε και εν συνεχεία μετά το νέο πλασέ του Χαβιέρ Ερνάντες η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Ιαπωνία - Μεξικό 1-2

Σκόρερς: 86' Οκαζάκι / 54' και 66' Χαβιέρ Ερνάντες

Γήπεδο: "Mineirão", Μπελο Οριζόντε

Διαιτητής: Φέλιξ Μπριχ (Γερμανία)

Οι Ιάπωνες διαμαρτυρήθηκαν για ένα γκολ του Οκαζάκι με "τακουνάκι" που ακυρώθηκε για οφ-σάιντ στο 9', ενώ στο πρώτο ημίχρονο οι Μεξικανοί είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Αντρές Γκουαρδάδο.

Ο Γκουαρδάδο έκανε την σέντρα στο 54' και ο Χαβιέρ Ερνάντες με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, ενώ ο "Τσιτσαρίτο" σκόραρε ξανά με κεφαλιά στο 66'.

Ο Σίνζι Οκαζάκι μείωσε στο 86' με κοντινό πλασέ έπειτα από ασίστ του Έντο, τον οποίο είχε τροφοδοτήσει με εξαιρετική μπαλιά ο Καγκάουα.

Στο 92' ο Χαβιέρ Ερνάντες ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Γιοσίντα, όμως ο Καουασίμα της Σταντάρ Λιέγης απέκρουσε το πλασέ του, εν συνεχεία ο "Τσιτσαρίτο" έκανε νέο πλασέ και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και πέρασε άουτ.

ΙΑΠΩΝΙΑ: Καουασίμα, Χιρόκι Σακάι (58' Ουτσίντα), Κουριχάρα, Κόνο, Ναγκατόμο (77' Νακαμούρα), Χοσογκάι, Έντο, Χόντα, Οκαζάκι, Καγκάουα, Μαέντα (65' Γιοσίντα).

ΜΕΞΙΚΟ: Οτσόα, Μιέρ, Ντιέγκο Ρέγιες, Έκτορ Μορένο, Τόρες Νίλο, Τορτάδο, Σαβάλα, Ζιοβάνι ντος Σάντος (78' Μπαρέρα), Γκουαρδάδο (71' Σαλσίδο), Ραούλ Χιμένες (90' Ακίνο), Χαβιέρ Ερνάντες.

Ιαπωνία - Μεξικό 1-2

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ