ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Η υπόκλιση του Μπαρτζώκα στον θρύλο Αναστόπουλο στην κάμερα του SPORT24: "Ο Νίκος είναι τα νιάτα μου"

Η υπόκλιση του Μπαρτζώκα στον θρύλο Αναστόπουλο στην κάμερα του SPORT24: "Ο Νίκος είναι τα νιάτα μου"
24MEDIA CREATIVE TEAM/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΝΤΟΥΝΑΣ

Ιστορική μέρα για τον Νίκο Αναστόπουλο στο Καραϊσκάκης. Ο γκολτζής legend τιμήθηκε με την παρουσία πλήθους κόσμου και ο Γιώργος Μπαρτζώκας έδωσε το παρών, ενώ μιλώντας στο SPORT24 αποθέωσε τον θρύλο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σπουδαία ημέρα για τον Νίκο Αναστόπουλο ήταν η Τρίτη (03/10) καθώς συμπληρώθηκαν 40 χρόνια από την κατάκτηση του Χάλκινου Παπουτσιού από τον αρχιγκολτζή "Αναστό" με τα ερυθρόλευκα.

Ο Νίκος Αναστόπουλος τιμήθηκε στην ερυθρόλευκη μπουτίκ και στη γιορτή βρέθηκε πλήθος κόσμου, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, μέλη της διοίκησης, ο Γιώργος Μπαρτζώκας από το τμήμα μπάσκετ και από τον καλλιτεχνικό χώρο ο καλός φίλος του πρώην επιθετικού των Πειραιωτών, Γιάννης Ζουγανέλης.

Το SPORT24 ήταν εκεί και συνομίλησε με τον κεντρικό πρωταγωνιστή Νίκο Αναστόπουλο, τον Γιώργο Μπαρτζώκα που αποθεώθηκε πολλές φορές κατά τη διάρκεια της γιορτής και τον Γιάννη Ζουγανέλη που αν και Παναθηναϊκός ήταν εκεί για να τιμήσει το φίλο του και να μιλήσει υπέρ του φίλαθλου πνεύματος.

Αναστόπουλος: "Είμαι με ανθρώπους που ζήσαμε απίθανες στιγμές"

Ο κεντρικός πρωταγωνιστής της ημέρας, Νίκος Αναστόπουλος μίλησε στην κάμερα του SPORT24 φανερά συγκινημένος: "Είναι μια ιστορική μέρα η σημερινή. Μου δίνεται η δυνατότητα με φίλους και συμπαίκτες να γιορτάσουμε αυτή την επέτειο των 40 χρόνων από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θα ήταν παράλειψή να μην ευχαριστήσω την ΠΑΕ και προσωπικά τον κύριο Μαρινάκη που μου έδωσε τη δυνατότητα να βρεθώ με φίλους και συμπαίκτες που έχουμε ζήσει απίθανες στιγμές".

Ο Νίκος Αναστόπουλος με το χάλκινο παπούτσι
Ο Νίκος Αναστόπουλος με το χάλκινο παπούτσι INTIME SPORTS


Μπαρτζώκας: "Ο Νίκος είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της νεότητάς μου"

Εν μέσω αποθέωσης κατέφθασε στο Γεώργιος Καραϊσκάκης ο Γιώργος Μπαρτζώκας ο οποίος χαρακτήρισε τον Νίκο Αναστόπουλο κομμάτι της νεότητάς του και εξέφρασε τη χαρά του για την τιμή που έγινε στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή:

"Είναι μεγάλη χαρά και τιμή. Τον έχω προλάβει πολύ καλά ως παίκτη. Είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της νεότητάς μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα τιμηθεί από την ομάδα μας και με μεγάλη μου χαρά αποδέχθηκα την πρόσκληση για να έρθω στη γιορτή.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας με τον Νίκο Αναστόπουλο
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας με τον Νίκο Αναστόπουλο EUROKINISSI SPORTS


Είναι χαρακτηριστικό της ομάδας μας να τιμά τους θρύλους της. Ο Νίκος αισθάνεται πολύ χαρούμενος. Αυτά που έκανε ο Νίκος στη διαδρομή του στον Ολυμπιακό και στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ανεξίτηλα. Τα σαράντα χρόνια που λέτε δεν μου φαίνονται τόσα μακρινά".

Ζουγανέλης: "Είναι μίας από τις εξέχουσες φυσιογνωμίες του ελληνικού ποδοσφαίρου"

Με την παρουσία του τίμησε τον Νίκο Αναστόπουλο από τον καλλιτεχνικό χώρο ο καλός του φίλος, Γιάννης Ζουγανέλης που είπε στην κάμερα του SPORT24 τα εξής: "Δεν υπάρχουν αντιπαλότητες όταν είσαι φίλαθλος και αγαπάς τον αθλητισμό και είσαι φίλος με μία δυναμική για να πάει η ζωή μπροστά.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μαζί με τον Νίκο Αναστόπουλο
Ο Γιάννης Ζουγανέλης μαζί με τον Νίκο Αναστόπουλο EUROKINISSI SPORTS


Είμαι από τους τυχερούς που τον είδα να παίζει και στην Αβελίνο. Τον αγαπάω, είναι ιδιαίτερη προσωπικότητα, άνθρωπος της παρέας και της χαράς. Είναι μία από τις εξέχουσες φυσιογνωμίες του νεότερου ελληνικού ποδοσφαίρου".

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ