ΠΑΟΚ

Η βράβευση του Ζήση και η... τρέλα του Ολίσε

Η βράβευση του Ζήση και η... τρέλα του Ολίσε
Ολίσε

Παραλειπόμενα από το παιχνίδι ΠΑΟΚ - Κοπεγχάγη. Δείτε videos από την τιμή που έγινε στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τις πλάκες του Λιβεριανού Ολίσε

Highlights δεν υπήρχαν μόνο κατά την διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ-Κοπεγχάγη, αλλά και πριν και στην ανάπαυλα αυτού. Στο ημίχρονο, εξάλλου, του ματς ο Ζήσης Βρύζας ήταν από τα κεντρικά πρόσωπα, αφού βραβεύτηκε από τον δήμαρχο της πόλης St. Veit am Vogau, όπου διεξήχθη το παιχνίδι ΠΑΟΚ-Κοπεγχάγη.

Αποστολή στην Αυστρία: Στέργιος Αναστασιάδης

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρέλαβε ένα βιβλίο με την ιστορία της πόλης και ευχαρίστησε τους τοπικούς άρχοντες για την τιμή που του έγινε. Εκτός από τον Ζήση Βρύζα, όμως, τα βλέμματα τράβηξε και ο Σεκού Ολίσε, για διαφορετικό, πάντως, λόγο.

Ο Λιβεριανός είναι μονίμως κεφάτος, πρώτος στις πλάκες και με το χαμόγελο στα χείλη και κατά την αφιξη της αποστολής του ΠΑΟΚ στο γήπεδο που έγινε το ματς με την Κοπεγχάγη δεν θα μπορούσε να μείνει... ήρεμος. Εχοντας τα ακουστικά στα αυτιά του πείραζε τους συμπαίκτες του στον... ρυθμό της μουσικής, όπως φαίνεται και στα βίντεο που ακολουθούν.

Βέβαια, η απόδοσή του στον αγώνα με την Κοπεγχάγη κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα, σε σχέση με τους υπόλοιπους παίκτες του ΠΑΟΚ. Ο Ολίσε είχε διάθεση, αλλά μέχρι εκεί, αφού σε πολλές φάσεις παρουσιάστηκε επιπόλαιος και θα πρέπει σύντομα να σοβαρευτεί στο γήπεδο και να μπει περισσότερο στο κλίμα της ομάδας, γιατί ο Χουμπ Στέφενς δεν αστειεύεται και περιμένει όπως και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ πολλά απ' αυτόν.

Δείτε τα σχετικά βίντεο

Για το τέλος αφήσαμε το βίντεο των δηλώσεων του Λίαμ Λόρενς για το γκολ που σημείωσε κόντρα στην Κοπεγχάγη...


TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ