VIRAL

Η viral φωτογραφία του Μέσι: Όλη η Ουρουγουάη πάνω στον Αργεντινό

Ο Λιονέλ Μέσι κόντρα στην Ουρουγουάη για τα προκριματικά του Μουντιάλ
Ο Λιονέλ Μέσι κόντρα στην Ουρουγουάη για τα προκριματικά του Μουντιάλ © 2021 ALEJANDRO PAGNI/AFP

Στο τρίτο γκολ της Αργεντινής έξι ποδοσφαιριστές της Ουρουγουάης είχαν υπό την επίβλεψή τους τον Λιονέλ Μέσι, με τη φάση να γίνεται viral. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να βρεθεί χώρος για τον σκόρερ Λαουτάρο Μαρτίνες, όσο και για τον Λο Σέλσο που τον τροφοδότησε.

Η Αργεντινή επικράτησε της Ουρουγουάης με 3-0 και παρέμεινε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Λατινικής Αμερικής.

Η συγκεκριμένη ημέρα ήταν ιδιαίτερη για τον Μέσι, ο οποίος βραβεύτηκε για τα περισσότερα γκολ που έχει πετύχει από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή της Λατινικής Αμερικής με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Ωστόσο ο "Pulga" έγινε για μια ακόμα φορά viral, καθώς στο τρίτο τέρμα της αλμπισελέστε κόντρα στην Ουρουγουάη, τράβηξε πάνω του την προσοχή έξι αντιπάλων αμυντικών που βρίσκονταν στην περιοχή.

Το αποτέλεσμα φυσικά ήταν φυσικά να βρουν χώρο οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές. Ο Μέσι μοίρασε στα δεξιά στον Λο Σέλσο και αυτός με ωραία παράλληλη μπαλιά βρήκε αφύλαχτο τον Λαουτάρο Μαρτίνες και εκείνος από κοντά έκανε το 3-0.

Μάλιστα αρκετοί χρήστες του Twitter τον παρομοίασαν για μια ακόμα φορά με τον Ντιέγκο Μαραντόνα, στον οποίο είχε συμβεί το ίδιο στον ημιτελικό του Μουντιάλ του 1986 κόντρα στο Βέλγιο, όπου είχε σημειώσει τα δύο γκολ της ομάδας του.

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής στη ζώνη της Νότιας Αμερικής

Η βαθμολογία στον όμιλο της Νότιας Αμερικής

TAGS VIRAL ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ