ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η UEFA για την δωρεά Μαρινάκη στην Κεφαλλονιά

Η UEFA για την δωρεά Μαρινάκη στην Κεφαλλονιά
INTIME SPORTS

Η κίνηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του προέδρου της, Βαγγέλη Μαρινάκη, να προχωρήσει σε δωρεά για την αποκατάσταση των ζημιών στα σχολεία της Κεφαλλονιάς έγινε θέμα στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA.

Το νησί του Ιονίου χτυπήθηκε από τον εγκέλαδο και μεταξύ των πολλών ζημιών σε ιδιωτικές και δημόσιες περιουσίες, τέσσερις σχολικές μονάδες της Κεφαλλονιάς υπέστησαν σοβαρές φθορές με αποτέλεσμα να μην είναι πλέον ασφαλείς για να υποδεχθούν τους μαθητές του νησιού.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, έδωσε άμεσα εντολή στους συνεργάτες του να δοθούν πάνω από 500.000 ευρώ στο αρμόδιο Υπουργείο προκειμένου να αποκατασταθούν οι ζημιές.

Κίνηση που έγινε άμεσα αποδεκτή από τον Υπουργό Παιδείας, Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο και πλέον απομένουν τα διαδικαστικά προκειμένου να φθάσει η βοήθεια στην Κεφαλλονιά, ενώ αντιπροσωπεία της πειραϊκής ΠΑΕ σύντομα θα επισκεφθεί το νησί.

Οι κάτοικοι της Κεφαλλονιάς ευχαρίστησαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη για αυτή την πρωτοβουλία, ενώ η άμεση ευαισθητοποίηση του προέδρου των Πειραιωτών έγινε θέμα και στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA , όπου πέραν της είδησης φιλοξενούνται οι αντίστοιχες δηλώσεις του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ