ΤΣΕΛΣΙ

Η Τσέλσι θέλει να πάρει τον Μπενζεμά στην Premier League

Ο Καρίμ Μπενζεμά πανηγυρίζει με τη φανέλα της Αλ Ιτιχάντ
Ο Καρίμ Μπενζεμά πανηγυρίζει με τη φανέλα της Αλ Ιτιχάντ © 2023 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Σύμφωνα με την Telegraph, ο Καρίμ Μπενζεμά αποτελεί μία από τις επιλογές που εξετάζει η Τσέλσι για την επίθεσή της στο χειμερινό μεταγραφικό παράθυρο.

Η Τσέλσι είναι 9η στον βαθμολογικό πίνακα της Premier League, έχοντας 31 βαθμούς κι ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο θέλει να ενισχύσει την επίθεση της ομάδας του.

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί ότι εξετάζονται από τους Λονδρέζους είναι δύο, με τους παίκτες που πρωταγωνιστούν στη λίστα τους να αγωνίζονται αμφότεροι στη Σαουδική Αραβία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraph, πρόκειται για τους Ρομπέρτο Φιρμίνο, που φοράει τη φανέλα της Αλ Αχλί και τον Καρίμ Μπενζεμά που παίζει στην Αλ Ιτιχάντ.

Η Τσέλσι θέλει κλείσει μία συμφωνία δανεισμού με έναν από αυτούς τους επιθετικούς, ο οποίος θα τις προσφέρει λύσεις και θα τη βοηθήσει να βρεθεί στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Θυμίζουμε ότι Μπενζεμά δεν εμφανίστηκε στην πρώτη προπόνηση της προετοιμασίας της Αλ Ιτιχάντ ενόψει του ταξιδιού στο Ντουμπάι κάτι που σήμανε "συναγερμό" στην ομάδα. Ωστόσο, ο Γάλλος ενημέρωσε πως ακραία καιρικά φαινόμενα τον κράτησαν εγκλωβισμένο στον Μαυρίκιο.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ